Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

LIVE: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI

 Τελικό αποτέλεσμα: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 1-0. Εκτός συνέχειας στην Ευρώπη οι “ερυθρόλευκοι”.

ΤΕΛΙΚΟ 1-0

90+1΄ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΝΤΙΟΓΟ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού χτύπησε εκτός φάσης τον τερματοφύλακα της Μακάμπι και είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

4 λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

80΄Αλλαγή για την Μακάμπι. Ο Άβιντορ στη θέση του Ιτζχάκι.

73΄Καλό σουτ του Ρόμενταλ, μετά από πάσα του Ιμπαγάσα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

69΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό.
Ο Μήτρογλου στην θέση του Μαρέσκα.

68′ Αλλαγή για την Μακάμπι. Στη θέση του Κολαούτι ο Μπουζάγκλο.

67΄Κίτρινη κάρτα
στον Γκαφνί.

65΄Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με την κεφαλιά του Ντουντού να φεύγει άουτ.

58΄Αλλαγή για τον Ολυμπακό. Ο Ιμπαγάσα στη θέση του Ζαϊρι. Εκνευρισμένος ο Γαλλομαροκινός κάνει χειρονομίες στον κόσμο και αυτοί του πετούν αντικέιμενα.

54΄Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Τοροσίδης έκανε την σέντρα, ο Μάρεσκα πετάχτηκε στην καρδιά της ισραηλινής άμυνας όμως η κεφαλιά έφυγε λίγο άουτ.

51΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” απειλούν για πρώτη φορά. Μετά το βολέ του Νικοπολίδη η μπάλα έφτασε τον Ντιόγκο ο οποίος σούταρε αναγκάζοντας τον Στράουμπερ σε  εντυπωσιακή επέμβαση.

46΄Έναρξη β΄ημιχρόνου. Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Τοροσιδης στη θέση του Μοντέστο.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0

42΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ 1-0. Ο Ζιβ γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, η “ερυθρόλευκη” άμυνα κοιμήθηκε και ο Κολαούτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με αυτό το σκορ ο Ολυμπιακός μένει εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

36΄Κιτρινη κάρτα στον Μοντέστο.

32΄Ο Ζαϊρί σκοράρει με ατομική προσπάθεια όμως το γκολ ακυρώθηκε με φάουλ στην αρχή της φάσης.

31΄Ευκαιρία για τη  Μακάμπι. Ο Μεντουντζανίν έκανε το μακρινό σουτ, ο Νικοπολίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Μέλμπεργκ απομάκρυνε την τελαυταία στιγμή.

26΄Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

23΄Κίτρινη κάρτα στον Μεντουτζανίν.

17΄Μακρινό σουτ του Μαρέσκα, δεν ανυσηχεί ο Στράουμπερ.

8΄Πρώτο σουτ στο παιχνίδι για την Μακάμπι, με τον Νικοπολίδη να αποκρούει χωρίς πρόβλημα μετά την προσπάθεια του Σαμπάν.

5΄ Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με τους Ισραηλινούς να έχουν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους.

1΄Έναρξη αγώνα. Στη σέντρα ο Ολυμπιακός.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Γιόσι Μισράχι): Στράουμπερ, Γκάφνι, Νιβάλντο, Στρουλ, Σαμπάν, Σιντιμπέ, Γιένι, Ιτζχάκι, Ζιβ, Μεντούνγιανιν, Κολαούτι.

Ολυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Νικοπολίδης, Χολέμπας, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Όσκαρ, Ντιόγο.

Διαιτητής: Λούκα Μπάντι (Ιταλία)

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ισχνό προβάδισμα από τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο ματς στο Γ. Καραϊσκάκης.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από το CONN-X TV. Κάνουν πολλές προσπάθειες οι άνθρωποι του συνδρομητικού για να φτιάξουν το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Τρέχουν οι πάντες, αλλά δεν υπάρχει ούτε Ίντερνετ στο γήπεδο, ενώ είναι άθλιες οι συνθήκες για τους δημοσιογράφους. Τελικά μετά από συμφωνία των δύο καναλιών ο αγώνας μεταδίδεται από το ΣΚΑΪ.

20:22 Με διαφορά μισού λεπτού μπήκαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, από τη μια είχαμε αποδοκιμασίες για τους Πειραιώτες και επιδοκιμασίες για τους παίκτες του Μιζράχι. Με λευκά μπλουζάκια και κόκκινα σορτσάκια οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν, στο γήπεδο και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος κάθισε δίπλα στον Γιάννη Μώραλη και είναι διαρκώς με το τηλέφωνο ανά χείρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε