Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

LIVE: Ολυμπιακός – Κέρκυρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τελικό αποτέλεσμα: Ολυμπιακός – Κέρκυρα 2-0

ΤΕΛΙΚΟ 2-0

88΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μετά από αντεπίθεση ο Φετφατζίδης έκανε το πλασέ αλλά ο Κωνσταντόπουλος λέει και πάλι “όχι”.

85΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 2-0. Μετά από ωραία προσπάθεια του Φετφατζίδη ο “μικρός” έδωσε στον Ριέρα, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην γωνία του Κωνσταντόπουλου.

82΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φετφατζίδης μετά από εξαιρετική κίνηση μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ, όμως και πάλι βρήκε σε ετοιμότητα τον Κωνσταντόπουλο.

79΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό.
Ο Ρόμενταλ στη θέση του Ιμπαγάσα.

72΄Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

65΄Κίτρινη κάρτα στον Καλαντζή για μαρκάρισμα στον Τοροσίδη.

64΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντουντού στη θέση του Φουστέρ.

61΄Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Λαμπρόπουλος στη θέση του Επστάιν.

56΄Κίτρινη κάρτα στον Ιωάννου
για μαρκάρισμα στον Ριέρα.

49΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ριέρα έκανε το πλασέ μετά ατομική προσπάθεια, όμως ο Κωνσταντόπουλος έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ,

46΄Έναρξη β΄ημιχρόνου. Αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Μιραλάς να παίρνει τη θέση του Μήτρογλου. Δύο αλλαγές για την Κέρκυρα. Ο Καρβάλιο στη θέση του Στολτίδη και ο Ιωάννου στη θέση του Γιάντση.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0

43΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ συνεργάστηκε άψοηγα με τον Φετφατζίδη, όμως το σουτ του Ισπανού κόντραρε στα σώματα και έφυγε κόρνερ.

38΄Σουτ του Μήτρογλου από πλάγια θέση, πέφτει και διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Κωνσταντόπουλος.

30΄Σουτ του Φουστέρ μπλοκάρει ο Κωνσταντόπουλος.

29΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ιμπαγάσα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Κωνσταντόπουλο.

28΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ριέρα έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει και τον Κωσνταντόπουλο.

25΄Κάκιστο το θέαμα για την ώρα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με την Κέρκυρα να αμύνεται στο μισό γήπεδο και τους παίκτες του Ολυμπιακού να αγωνίζονται χωρίς διάθεση,

10΄Ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Νικοπολίδης διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ μετά την κεφαλιά του Παρασκευαίδη.

9΄Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους με την σέντρα του Ιμπαγάσα και την κεφαλιά του Τοροσίδη να φεύγει άουτ.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοϊσές, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φουστέρ, Μήτρογλου.

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Στολτίδης, Καλαντζής, Γιάντσης, Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επσταΐν, Μακρής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε