Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

LIVE: Πανθρακικός – Άρης 1-0

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τους δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις κοντράρονται στην Κομοτηνή Πανθρακικός και Άρης. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα.

15΄Κίτρινη κάρτα στον Γκέσιο για μαρκάρισμα στον Λουσέρο.

14΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Πανθρακικό.
Ο Μελίσσης στη θέση του Μακρυδημήτρη.

6΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ. Από την βαθιά μπαλιά ο Βαϊρουά με εξαιρετική προσπάθεια πήγε να κρεμάσει τον Βελλίδη αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά από περίπου 13 λεπτά οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και το ματς αρχίζει ξανά.

Το γκολ του Παπαδόπουλου μπήκε στο 30ο δευτερόλεπτο και είναι το πιο γρήγορο γκολ του φετινού πρωταθλήματος.

Αρκετοί φίλαθλοι δεν μπορούν να σταθούν στο γήπεδο και αποχωρούν, ενώ υπάρχουν και πολλά μικρά παιδιά.

2΄ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ. Νωρίτερα κατά την είσοδο των οπαδών του Άρη στο γήπεδο έγιναν επεισόδια με την αστυνομία, η οποία έκανε χρήση χημικών. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι αποπνικτική και αμέσως μετά το γκολ ο διαιτητής Σπάθας μαζί με τους επόπτες και όλους τους ποδοσφαιριστές έφυγαν για τα αποδυτήρια.

1΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ. Μετά τη σέντρα του Λουσέρο, ο Παπαδόπουλος έκανε την προβολή, ο Βελλίδης απέκρουσε αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί του δοκάρι και πέρασε τη γραμμή πριν προλάβει ο τερματοφύλακας του Άρη να βγάλει τη μπάλα από την εστία του.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά, Καστσελά, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Γκέσιος, Παπαστεριανός, Μαργαρίτης, Σούνας, Κοέλιο

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της 12ης αγωνιστικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε