Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

LIVE: Σλοβενία – Αγγλία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Τελικό αποτέλεσνα: Σλοβενία – Αγγλία 0-1. Προκρίθηκαν οι Άγγλοι.

ΤΕΛΙΚΟ 0-1 ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ!!!

Το 0-0 παραμένει στο άλλο ματς και έτσι προκρίνονται τόσο η Αγγλία όσο και η Σλοβενία. Αν υπάρξει νικητής στο άλλο παιχνίδι μένουν έξω οι Σλοβένοι, ενώ αν ισοφαρίσει η Σλοβενία και μείνει η ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι περνάνε οι ΗΠΑ.

86΄Αλλαγή για την Αγγλία. Στη θέση του Ντεφόε ο Χέσκεϊ.

81΄Κίτρινη κάρτα στον Ντέντιτς.

80΄Κίτρινη κάρτα στον Μπίρσα.

79΄Αλλαγή για την Σλοβενία. Ο Μάταβζ αντί του Κιρμ.

72΄Αλλαγή για την Αγγλία. Εκτός ο Ρούνεϊ στη θέση του ο Τζό Κόουλ.

68΄Απίστευτη τριπλή ευκαιρία γιατην Σλοβενία. Μπίρσα, Μπέντιτς και Νοβάκοβιτς προσπάθησαν να σκοράρουν με σουτ, αλλά δεν τα δύο πρώτα βρήκαν πάνω στους αμυντικούς ενώ το τελευταίο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζέιμς.

66΄ Το σουτ του Μπίρσα μπλοκάρει ο Τζέιμς.

62΄ Αλλαγή για την Σλοβενία. Ο Ντέντιτς στη θέση του Λιούμπιανκιτς.

58΄ΔΟΚΑΡΙ Η ΑΓΓΛΙΑ. Ο Ρούνεϊ βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

57΄ Ευκαιρία για την Αγγλία. Μετά το κόρνερ ο Τέρι παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Χαντάνοβιτς να διώχνει δύσκολα.

48΄Κίτρινη κάρτα στον Τζόνσον.

46΄Ευκαιρία για την Αγγλία.  Ο Ρούνεϊ προσπάθησε να αιφνιδιάσει με απευθείας κόρνερ, ο Χαντάνοβιτς έδιωξε με τις γροθιές, ο Λάμπαρντ γέμισε στην περιοχή με το κεφάλι, ενώ ο Ντεφόε που μπήκε στην πορεία της μπάλας δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

46΄ Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-1 (Με το 0-0 να παραμένει στο άλλο ματς του ομίλου, Σλοβενία και Αγγλία προκρίνονται στην επόμενη φάση)

40΄Κίτρινη κάρτα στον Τζόκιτς.

30΄Καταιγιστική η Αγγλία μετά το γκολ. Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ντεφόε αρχικά και τον Τζέραρντ στη συνέχεια να αναγκάζουν σε εντυπωσιακές επεμβάσεις τον Χαντάνοβιτς.

27΄Ευκαιρία για την Αγγλία. Φάση παρόμοια με την προηγούμενη μόν που τώρα ο Χαντάνοβιτς πρόλαβε στην έξοδο του τον Ντεφόες. Στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Λάμπαρντ, ο οποίος σε κενή εστία σούταρε άουτ.

23 ΓΚΟΛ Η ΑΓΓΛΙΑ. Μετά τη σέντρα του Μίλνερ από τα δεξιά ο Ντεφόε πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με προβολή έστειλε την μπάλα αρχικά πάνω στον Χαντάνοβιτς και στη συνέχεια στα δίχτυα.

20΄Ευκαιρία για την Σλοβενία. Ο Λούμπιανκιτς σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Τέρι πέφτει και με σωτήριο τάκλιν σώζει την Αγγλία.

14΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπαρντ, μπλοκάρει ο Χαντάνοβιτς.

Σουτ από τον Μπίρσα, μπλοκάρει εύκολα ο Τζέιμς.

Σέντρα του αγώνα

Και οι τέσσερις ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης. Η Σλοβενία βολεύεται και με το Χ αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου. Αντίθετα Αγγλία και ΗΠΑ θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους “16” της διοργάνωσης. 

Η Αλγερία χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων. Νίκη δική της και είτε ισοπαλία, είτε ήττα της Αγγλίας.

Γήπεδο: Πορτ Ελίζαμπεθ

 
Σλοβενία:Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σούλερ, Σέζαρ, Κόρεν, Λιουμπιγιάνκιτς, Μπίρσα, Νοβάκοβιτς, Τζόκιτς, Κιρμ, Ραντοσάβλιεβιτς.
 
Αγγλία: Τζέιμς, Τζόνσον, Άσλεϊ Κόουλ, Τέρι, Άπσον, Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Μπάρι, Μίλνερ, Ρούνεϊ, Ντεφόε.
 
Διαιτητής: Βολφγκανγκ Σταρκ (Γερμανός)

Βαθμολογία του 3ου ομίλου

Σλοβενία 4
ΗΠΑ 2
Αγγλία 2
Αλγερία 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε