Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

LIVE: Το NewsIt ακολουθεί το κομβόι των οπαδών του Άρη

Η αστυνομία στα διόδια των Αφιδνών κάνει έλεγχο στους φίλους του Άρη
Η αστυνομία στα διόδια των Αφιδνών κάνει έλεγχο στους φίλους του Άρη, ΦΩΤΟ NEWSIT.

Η εκστρατεία των οπαδών του Άρη βρίσκεται σε εξέλιξη και το NewsIt ακολουθεί την πορεία των εκατοντάδων πούλμαν που αναχώρησαν τα ξημερώματα από τη Θεσσαλονίκη. Μικροσυμπλοκές στην Σπύρου Λούη.ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ.


Τα περισσότερα πούλμαν έχουν φθάσει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

17:18 Αυστηροί έλεγχοι της αστυνομίας στα πούλμαν, καθυστερούν την μεταφορά των οπαδών του Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τα τελευταία πούλμαν αναμένονται λίγη ώρα πριν την έναρξη του τελικού.

16:53 Περίπου 250 μηχανάκια με οπαδούς του Παναθηναϊκού έκαναν την εμφάνιση στην Σπύρου Λούη όπου συναντήθηκαν με οπαδούς του Άρη και ακολούθησαν μικροσυμπλοκές με την επέμβαση της αστυνομίας να ηρεμεί τα πνεύματα.

16.47 Mε αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η μεταφορά των οπαδών του Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Περισσότερα από 100 πούλμαν έχουν περάσει τα διόδια των Αφιδνών.

ΦΩΤΟ NEWSIT

16.28 Τα πούλμαν με τους οπαδούς του Άρη καθοδόν για το ΟΑΚΑ με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

ΦΩΤΟ NEWSIT

16.18 3 συλλήψεις και 36 προσαγωγές έκανε η αστυνομία στο ΟΑΚΑ μετά από έλεγχο που έκανε σε φιλάθλους. Βρέθηκε 1 λέιζερ, 1 καπνογόνο και 1 βεγγαλικό ενώ οι προσαγωγές έγιναν δίοτι οπαδοί χωρίς εισιτήριο ήταν σε ζώνη που απαγορεύεται να βρίσκεται ο οποιοσδήποτε χωρίς να έχει το “μαγικό” χαρτάκι. 

16.08 Τα πρώτα πούλμαν με τους οπαδούς του Άρη έφτασαν στο ΟΑΚΑ. Η αστυνομία θα ελέγξει όλους του φιλάθλους και μετά τις 17.30 θα τους επιτρέψει την είσοδο στο στάδιο.

15.53 Τα πρώτα 30 πούλμαν ελέγχθηκαν από την αστυνομία και αναχώρησαν με προορισμό το ΟΑΚΑ.

ΦΩΤΟ NEWSIT.

Τα πούλμαν περνάνε πέντε πέντε τα διόδια και ο έλεγχος που γίνεται ολοκληρώνεται γρήγορα αφού ο χρόνος πιέζει την αστυνομία μιας και επιθυμεί να φύγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι οπαδοί του Άρη και να φτάσουν στο ΟΑΚΑ, όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος. Τα πούλμαν αναχωρούν από τα διόδια Αφιδνών ανά 30.

ΦΩΤΟ NEWSIT. 

15.35 Τα πρώτα πούλμαν, από τα συνολικά 330 που μεταφέρουν τους οπαδούς του Άρη, άρχισαν να φτάνουν στα διόδια Αφιδνών. Το NewsIt είναι εκεί και σας ενημερώνει για τα όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα.

Έφτασαν στα διόδια Αφιδνών τα πρώτα πούλμαν με τους οπαδούς του Άρη, ΦΩΤΟ NEWSIT.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στα διόδια για να υποδεχτεί το κομβόι χιλιομέτρων που έχουν δημιουργήσει τα πούλμαν, τα αυτοκίνητα και τα βαν που μεταφέρουν τους οπαδούς του Άρη. Συνολικά 23.000 οπαδοί θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στα διόδια Αφιδνών, ΦΩΤΟ NEWSIT.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν τις τελευταίες οδηγίες πριν την άφιξη των οπαδών του Άρη, ΦΩΤΟ NEWSIT.

Απίστευτες εικόνες από το κομβόι των πούλμαν στην Εθνική οδό.

Τα ξημερώματα πάντως πριν την αναχώρηση των οπαδών με προορισμό την Αθήνα σημειώθηκαν επεισόδια σε διάφορα μέρη της Θεσσαλονίκης.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η αστυνομία έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομάλά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του τελικού.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των δύο ομάδων λίγες ώρες πριν τον τελικό

Δείτε βίντεο από τους τελικούς κυπέλλου των τελευταίων 45 χρόνων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε