Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λύμπε: Αν δεν πίστευα στον τίτλο δεν θα ήμουν εδώ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για την νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στους Θρακομακεδόνες μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας. Αργοπορημένος ο Λεονάρντο. Μπάγεβιτς: Καλύτερα από πέρυσι.

Ο Γολγοθάς της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας για τους παίκτες της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” συγκεντρώθηκαν από τις 8:00 στις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων, με εξαίρεση τον Λεονάρντο που καθυστέρησε και για τιμωρία δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση. Η δικαιολογία του Λεονάρντο ήταν πως άργησε να ξυπνήσει καθώς αφίχθη αργά το βράδυ της Κυριακής από την Βραζιλία.

 
Όπως ήταν λογικό τα περισσότερα φλας μάζεψε πάνω του ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο Μεσσήνιος επιθετικός κατά την άφιξη του στο προπονητικό κέντρο, έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν.
 
“Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για τη νέα σεζόν. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ποιοτικές προσθήκες και όλοι μαζί, ενωμένοι θα πετύχουμε κάτι καλό με την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω σε μένα και στους συμπαίκτες μου και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αν βαδίζουμε όλοι μαζί. Αν μείνουμε έτσι σε όλη τη σεζόν, τότε, μπορούμε”, τόνισε ο “Λύμπε” για να πάρει την σκυτάλη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς: “Πιστεύω ότι η ΑΕΚ πρέπει να έχει μια τελείως διαφορετική χρονιά από την περσινή. Οι στόχοι μας είναι αυτοί που υπάρχουν κάθε χρονιά. Και στην προετοιμασία, η οποία ξεκινά σήμερα και στη συνέχεια πρέπει να είμαστε όλοι αυτοί που πρέπει”, τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης και συνέχισε:

“Η φανέλα είναι βαριά. Αυτό που θέλω εγώ είναι όλοι μαζί να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Ο Καθένας να δίνει περισσότερα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε