Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Λύθηκε άκομψα η συνεργασία με τον Σαβέφσκι – Αρνητικό ρεκόρ στα διαρκείας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χωρίς να μιλήσουν καν με τον Τόνι Σαβέφσκι έλυσαν της συνεργασία τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Μόλις 50 εισιτήρια διαρκείας έδωσε το Σάββατο η ΠΑΕ.

Το συμβόλαιο του Τόνι Σαβέφσκι ως σκάουτερ με την ΑΕΚ έληγε στις 30 Ιουνίου και η απόφαση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ ήταν να μην ανανεωθεί. Ωστόσο αυτό που προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις είναι πως κανείς από την διοίκηση δεν τον ενημέρωσε. Δεν έγινε καν συζήτηση με μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του συλλόγου, όπως ο Τόνι Σαβέφσκι με σεμνότητα διατύπωσε.

«Τελείωσε το συμβόλαιο μου στις 30/6 και κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου να μου πει κάτι. Αυτό ήταν, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε τι έγινε ή δεν έγινε. Δεν έχει σημασία. Δεν ανήκω πια στο δυναμικό της ΑΕΚ και αυτή είναι η ουσία», ανέφερε στο «aek365» ο Σαβέφσκι. 

Ερωτώμενος, δε, για το αν θα έμενε στην ΑΕΚ, στην περίπτωση που του γινόταν τώρα κρούση, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει πρόταση και με το “αν” δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Υποθετικά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα». 

Όσον αφορά το μέλλον της “Ένωσης” τόνισε: «Μακάρι η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της. Είναι γνωστό ότι η ομάδα χρειάζεται χρήματα. Μακάρι να τα βρει. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει».

Παράλληλα αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε το Σάββατο στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν. Την Τετάρτη η ΠΑΕ ΑΕΚ πούλησε 85 κάρτες, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή από 145. Το Σάββατο τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα καθώς μόνο 50 προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας, αριθμός που είναι ο μικρότερος από την ημέρα που ανέλαβε δράση ο Θωμάς Μαύρος.

Διαβάστε όλα τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε