Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Λύτρωση με Σκόκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η νωθρή ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου “ξύπνησε” στο δεύτερο και με τη συνεργασία των Γκερέιρο-Σκόκο στο 87΄πήρε τη νίκη απέναντι στην αξιόμαχη Καβάλα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 53΄. Δείτε το βίντεο.

 
Μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο όπου έγινε μόλις ένα σουτ μπροστά από τις δύο εστίες η “Ένωση” μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο για να πάρει τη νίκη. Στο 47΄η βολίδα του Μίτσελ σταμάτησε στο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς, ενώ στο 53΄η Καβάλα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Οράσιο Καρντόσο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 
Με το αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Γκέντσογλου στο 58΄. Ο Χιμένεθ πέρασε στο ματς Ντιόπ, Γκερέιρο και Σκόκο με τους δύο τελευταίους να εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Στο 87΄ο Βραζιλιάνος έβγαλε συστημένη μπαλιά για το κεφάλι του Αργεντινού ο οποίος με το ένατο φετινό του γκολ στην Superleague έδωσε στην ομάδα του μία νίκη που ισοδυναμεί με εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι-οφ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Νταντόμο, Νασούτι, Ματέος, Μανωλάς, Μίτσελ, Γκέντσογλου (62′ Ντιόπ), Λαγός, Μπερνς (55′ Γκερέιρο), Λυμπερόπουλος, Μπαχά (70′ Σκόκο)

ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πφέρτζελ (84΄ Σιόντης), Περεϊρίνια (46′ Βουτσίτσεβιτς), Ρίος (75′ Ντικρόκ), Νικουλάε, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Αμντούν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε