Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαδριλένικο το… μέλλον του Αγκουέρο;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αργεντινός επιθετικός εξέφρασε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ήδη εμφανίστηκαν τα πρώτα σενάρια που τον στέλνουν στην συμπολίτισσα Ρεάλ.
Οι εξελίξεις στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε ό,τι αφορά το μέλλον του Σέρχιο Αγκουέρο είναι άμεσες, μετά τις δηλώσεις του παίκτη στην προσωπική του σελίδα στο twitter.
 
Παρά τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Ενρίκερ Θερέθο, πως δεν τίθεται θέμα πώλησης του, το ενδεχόμενο να φύγει από τους “ροχιμπλανκος” μοιάζει περισσότερο πιθανό από ποτέ.
 
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός επιθετικός πήγε στα γραφεία του συλλόγου, όπου και είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε αυτή τους ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα και πως πρέπει αυτό να το αποδεχθούν και να του επιτρέψουν να αποχωρήσει από τον σύλλογο.
 
“Τους ενημέρωσα για την απόφαση μου. Επίσης, τους ζήτησα να λάβουν σοβαρά υπόψη τους κάθε πρόταση που θα κατατεθεί για εμένα”, τόνισε ο Σέρχιο Αγκουέρο στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε: “Είμαι υπερήφανος για τα 101 γκολ που πέτυχα με την Ατλέτικο. Όλα αυτά τα χρόνια έδινα τα πάντα για αυτή την ομάδα»”, κατέληξε ο Αργεντινός.
 
Και όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, σε κάθε μεγάλο μεταγραφικό σενάριο, εμπλέκεται και το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ γράφουν ότι πίσω από τις εξελίξεις αυτές κρύβεται η «βασίλισσα» και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Μάλιστα αναφέρεται πως ο Αγκουέρο τις προηγούμενες ημέρες είχε επαφές με άτομα της “Βασίλισσας”, και πλέον έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην… αιώνια αντίπαλο.
 
Ωστόσο, από την στιγμή που ο Αγκουέρο δεσμεύεται με συμβόλαιο, θα πρέπει η ενδιαφερόμενη ομάδα να καταβάλει στην Ατλέτικο Μαδρίτης την ρήτρα αποδέσμευσης που ανέρχεται στα 45 εκ. ευρώ. Εκτός των Μαδριλένων, ενδιαφέρον για τον Αγκουέρο δείχνουν και οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ίντερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε