Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Μαγεία” Φέτφα – “Αστεία” Χάνσον, Ελλάδα – Ισραήλ 2-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με γκολ των Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη η Εθνική Ελλάδας πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στο Ισραήλ, όμως την παράσταση έκλεψαν ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο διαιτητής Χάνσον. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα

Το ματς δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Εθνική. Οι Ισραηλινοί πίεζαν και ο Νίνης αποχώρησε τραυματίας στο 15ο λεπτό. Την θέση του πήρε ο Φετφατζίδης που ήταν η αποκάλυψη του αγώνα ταλαιπωρώντας συνεχώς την αντίπαλη άμυνα. Η Εθνική κατάφερε να προηγηθεί με τον πολύ καλό Σαλπιγγίδη στο 22΄, όμως το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα και δικαιολογημένα για δύο περιπτώσεις πέναλτι που τους αρνήθηκε ο διαιτητής Χάνσον.
 
Στην επανάληψη το Ισράηλ κατάφερε να ισοφαρίσει με το αυτογκόλ του Σπυρόπουλου στο 59΄, όμως η χαρά τους κράτησε μόλις τρία λεπτά καθώς ο Σαλπιγγίδης κέρδισε το πέναλτι από τον Αουάτ και ο Καραγκούνης ευστόχησε από τα 11 βήματα. Στο 65΄λίγο έλειψε να γίνει το 2-2 με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Σηφάκη μετά το σουτ του Βερμούτ. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η Εθνική θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ αφού με τις επινοήσεις του Φετφατζίδη οι Έλληνες παίκτες βγήκαν δύο φορές σε θέση βολής χωρίς ωστόσο να νικήσουν τον Αουάτ.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Καφές, Κατσουράνης, Νίνης (15′ Φετφατζίδης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης.

Ισραήλ (Λουίς Φερναντέζ):
Αουάτ, Μπόνταρβ, Γκέρσον, Νάτσο, Αλμόγκ Κοέν, Κολαούτι, Σέχτερ, Κέιναν, Ραφαέλοβ, Ταμίρ Κοέν, Γκολάσα.

 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
 
ΕΛΛΑΔΑ 8
ΚΡΟΑΤΙΑ 7
ΓΕΩΡΓΙΑ 6
ΙΣΡΑΗΛ 4
ΛΕΤΟΝΙΑ 4
ΜΑΛΤΑ 0
 
*Κροατία και Μάλτα έχουν από ένα ματς λιγότερο
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε