Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ – Νίκη με Παναθηναϊκό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O Τζαμέλ Αμπντούν μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ, τις  φιλοδοξίες που έχουν οι “ερυθρόλευκοι” στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο ντέρμπι “αιωνίων”.

Αμπντούν και Κάρολ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και τόνισαν πως οι στόχοι των Πειραιωτών είναι υψηλοί και στην συγκεκριμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αρχικά, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός τόνισε: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας. Αφήνουμε με νίκη το Champions League. Δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε, παίζαμε με ισχυρό αντίπαλο, αλλά οι αγώνες τελειώνουν στο 90′. Η αντίδρασή μας ήταν εξαιρετική και η ομαδική δουλειά έφερε το αποτέλεσμα».

Και τόνισε στην συνέχεια για την προσωπική του απόδοση την εφετινή σεζόν: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου στη φετινή σεζόν, αλλά η ομάδα είναι κάτι πιο σπουδαίο. Ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι τίποτα χωρίς τους συμπαίκτες του. Προσπαθώ να δίνω το μάξιμουμ, αυτό κάνω από την αρχή και μέχρι τώρα όλα πάνε καλά. Δεν έχει σημασία αν το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ήταν ένα ματς Champions League κι εμείς πάντοτε θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο».

Σχετικά με τους στόχους των «ερυθρολεύκων» στο Europa League, ο Αμπντούν δήλωσε: «Το Europa League αρχίζει τον Φεβρουάριο και μέχρι τότε έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Τώρα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, καθώς είναι πολύ σπουδαίο κάτι τέτοιο για την ομάδα μας».

Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε: «Είμαστε απογοητευμένοι που αποκλειστήκαμε από το Champions League αλλά μαζέψαμε 9 βαθμούς με αντιπάλους όπως η Σάλκε και η Άρσεναλ, άρα πρέπει να είμαστε περήφανοι. Ειδικά για απόψε, ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα με ανατροπή στο σκορ».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια:
«Θέλαμε να νικήσουμε το παιχνίδι παρότι πολλοί πίστευαν ότι δεν είχαμε ενδιαφέρον, θέλουμε να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια ειδικά στην έδρα μας. Βάλαμε αρκετά γκολ στο Champions League. Αργήσαμε να βρούμε ρυθμό φέτος, ξεκινήσαμε αργά, όπως είχε γίνει και πέρσι. Άρα αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα για το επόμενο Champions League».

Τέλος, ο Κάρολ υπογράμμισε: «Πρέπει να κερδίζουμε και τα τρία ματς στην έδρα μας, να παίρνουμε άλλους τρεις βαθμούς εκτός έδρας για να μπορούμε να προχωράμε. Στο Europa League θα περιμένουμε να δούμε την κλήρωση, θα κοιτάμε τα ματς ξεχωριστά. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέο προπονητή, είμαστε όλοι ενωμένοι και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Διαβάστε ακόμα…

Ο Βαλβέρδε “σκέφτεται” τον Φουστέρ!

Θεοδωρίδης: Να τα ξεκαθαρίσουν Μαρινάκης και Αλαφούζος!

Γκάφα Άγγλου σπίκερ – Είπε τον Ολυμπιακό… Παναθηναϊκό! (VIDEO)

Την έκανε…πελάτισσα – Με “κανονιές” Μανιάτη,Μήτρογλου στους ισχυρούς ο Ολυμπιακός

Ο…ισχυρός Ολυμπιακός, ο “κανονιέρης” Μήτρογλου και οι πιθανοί αντίπαλοι

Γκάφα Άγγλου σπίκερ – Είπε τον Ολυμπιακό… Παναθηναϊκό! (VIDEO)

Εκτός Ευρώπης με ντροπιαστικό ρεκόρ η Σίτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε