Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μανωλάς: Συνεχίζω στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο 21χρονος στόπερ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το “ναυάγιο” της μετεγγραφής του στην ουκρανική Ντνιέπρ και θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην ΑΕΚ. Δύσκολη αποστολή κόντρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την “Ένωση” (19:30).

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε αργά χτες το βράδυ στην Ελλάδα από την Ουκρανία μαζί με τον θείο του Στέλιο Μανωλά και τη νομική του εκπρόσωπο Ευγενία Τζανίνη. Μιλώντας στην εφημερίδα “Goal” τόνισε σχετικά με το “ναυάγιο” της μετεγγραφής του Ντνιέπρ: «Δεν θεωρώ πως έγινε κάτι τρομερό ούτε είμαι απογοητευμένος. Είμαι καλά και συνεχίζουμε. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Συνεχίζω κανονικά στην ΑΕΚ…».

Ο 21χρονος στόπερ είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί απόψε στο “Κλεάνθης Βικέλιδη”, εκεί όπου η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Άρη. Ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα απουσιών και να οδηγήσει την ομάδα του στην επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε έναν φορμαρισμένο και πάνοπλο αντίπαλο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Γεωργέας, Κοντοές, Δέλλας και Καράμπελας, ενώ στην μεσαία γραμμή οι Μάκος, Καφές και Βάργκας. Στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Λεονάρντο, Σιαλμάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Λυμπερόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε