Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Μανόλο έχεις 550.000 ευρώ για να καλύψεις τα κενά”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Αυτό είναι το ποσό που προσέφερε η ΑΕΚ στον Μανόλο Χιμένεθ για να μπορέσει ο Ισπανός να βρει τους αντικαταστάτες των Ντιόπ-Μίτσελ.

Ο Χιμένεθ θα πρέπει να κάνει… μαγικά ή να αρκεστεί σε λύσεις που δεν είναι αυτές που είχε φανταστεί μιας και τα χρήματα που έχει στη διαθεση του, είναι ελάχστα.

Όπως αναφερει η Sportday, η διοίκηση της ΠΑΕ ενημέρωσε τον Ισπανό ότι υπάρχουν μόλις 550.000 ευρώ για να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ.

Το κακό είναι ότι αυτά, όπως έχει φανεί στα μέχρι τώρα φιλικά, είναι πολλά. Ο Χιμένεθ θέλει σίγουρα έναν αμυντικό μέσο με τα χαρακτηριστικά του Ντιόπ και έναν πιο δημιουργικό μέσο, ενώ στο μυαλό του έχει και τη θέση του δεξιού ξτρέμ.

Τρεις παίκτες μοιάζει αδύνατον να πάρει με αυτά τα χρήματα, οπότε μάλλον θα αρκεστεί στους δύο. Στην περίπτωση που δεν βρεθεί ένας φτηνός αντί-Ντιόπ τότε δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Καλά στο κέντρο και της αγοράς ενός κεντρκού αμυντικού που λογικά θα είναι φτηνότερος.

Ο μόνος από τους υποψήφιους που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Ντιόπ, θεωρούν στην ΑΕΚ ότι είναι ο Εντό, όμως τα 350.000 ευρώ που αξιώνει μοιάζουν πολλά ενώ πρόβλημα αποτελεί και η αξίωση του να πάρει τα μισά χρήματα ως προκαταβολή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε