Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γ.: Ανανέωσε ο 39χρονος Γκιγκς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τι κι αν είναι 39 ετών; Ο Ράιαν Γκιγκς εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων στο Μάντσεστερ και την Παρασκευή ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους “κόκκινους διαβόλους” για ακόμα έναν χρόνο.

Ο πλέον έμπειρος και επιτυχημένος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην Premier League είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ το 1990 και είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 2 Μαρτίου του 1991.

Έκτοτε μετράει 931 συμμετοχές και 168 γκολ σε επίσημους αγώνες, έχει πανηγυρίσει 12 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 3 λιγκ καπ, 2 Champions League, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, ένα Διηπειρωτικό και ένα Μουντιάλ Συλλόγων.

“Τι μπορώ να πω για τον Ράιαν, που δεν έχει ειπωθεί; Είναι εκπληκτικός παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ο Ράιαν είναι παράδειγμα για όλους μας, ο τρόπος με τον οποίο συνεχίζει να προσέχει τον εαυτό του. Έχει φανταστική ενέργεια για το παιχνίδι είναι είναι υπέροχο να το βλέπεις. Ο Ράιαν μοιάζει να καταρρίπτει κάθε εβδομάδα και άλλο ρεκόρ. Είναι πραγματικά απίστευτο ότι έχει σκοράρει επί 23 σερί σεζόν στο πρωτάθλημα. Η φόρμα του φέτος δείχνει την ικανότητά του και την χαρά που έχει για το παιχνίδι, που είναι τόσο δυνατές όσο πάντοτε. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο”, εξήγησε ο “μέντοράς” του Άλεξ Φέργκιουσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε