Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαντσίνι: Ξέρουμε για το ρεκόρ του Άρη αλλά πάντα υπάρχει η πρώτη φορά

Ο ιταλός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε περισσότερο για την ήττα από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ παρά για το ματς με τον Άρη. Δεν ξέχασε πάντως να αναφερθεί στο εντός έδρας ρεκόρ των κίτρινων που θέλει να “σπάσει”.

Με Σηφάκη για να γράψει ιστορία ο Άρης

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι χρειάστηκε να απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις που είχαν σχέση με το ντέρμπι του Μάντσεστερ και έτσι φάνηκε ότι το ματς με τον Άρη περνάει σε δεύτερη μοίρα για τους άγγλους.

Πάντως ο ιταλός δεν ξέχασε να πει και καλά λόγια για τον αντίπαλο του στους “32” του Europa League:

“Είχαμε ένα δύσκολο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από τρεις μέρες, αλλά πλέον σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς με τον Άρη. Η ψυχολογία σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή μετά την ήττα στο ντέρμπι όμως είναι σημαντικό ότι παίζουμε τρεις μέρες μετά και αν κερδίσουμε θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε την ήττα από την Γιουνάιτεντ. Έχουμε πάντως απουσίες για αύριο όμως υπάρχει το υλικό για να αντικατασταθεί κάθε απόντας και δεν φοβόμαστε.

Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζουμε ότι έχει κερδίσει δυο φορές την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ έχει αλλάξει προπονητή πρόσφατα και έχει κάνει μετεγγραφές. Ξέρουμε για το ρεκόρ, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε