Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαντσίνι: Ο Άρης έχει 45% πιθανότητες για να περάσει!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής της Μάντσεστερε Σίτι παραδέχθηκε η ομάδα του τα βρήκε… σκούρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ενώ τόνισε πως στη ρεβάνς τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το είχα πει από την πρώτη στιγμή, ο Άρης με 10 παίκτης πίσω από την σέντρα, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε πετύχει γκολ με τον Τζεκο. Αν είχαμε σκοράρει και ο Άρης θα έπαιζε διαφορετικά. Επικίνδυνο το 0-0, αλλά θα είμαστε διαφορετικοί στην επανάληψη. Δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Καλό είναι το 1-1. Το θετικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Πιθανότητες πρόκρισης είναι 55% για την ομάδα μου έναντι 45% για τον Άρη.
 
Δεν είναι καλό για έναν παίκτη να έρχεται τον Χειμώνα και να περιμένουμε να παίξει αμέσως όπως ο Τζέκο και ο κάθε παίκτης. Χρειάζεται περίοδο προσαρμογής. Υπήρχαν λέιζερ που σημάδευαν τους παίκτες μου και αυτό ήταν ένα πρόβλημα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τον Τέβες. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την ίδια δουλεία.
 
Πολύ καλή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Άρη. Δεν πιστεύω ότι μας επηρέασαν. Παίξαμε ποδόσφαιρο και θέλαμε να πετύχουμε γκολ”.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε