Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαραντόνα: Ο Μέσι είναι καλύτερος από εμένα

Μαραντόνα: Ο Μέσι είναι καλύτερος από εμένα

Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής συνέκρινε τον εαυτό του ποδοσφαιριστή με τον Λιονέλ Μέσι και τόνισε την ανάγκη ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα να γίνει ηγέτης της “αλμπισελέστε”.

Στο μοναδικό ταλέντο του Λίονελ Μέσι υποκλίθηκε για ακόμα μία φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα με δηλώσεις του στην Sport. “Ο Μέσι είναι καλύτερος από ότι εγώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ’86. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πολύ μακριά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνει ο ηγέτης μας. Το 1986 έκανα πολλά με την μπάλα και οι συμπαίκτες μου με ακολούθησαν. Τώρα έχω εξηγήσει στον Μέσι ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και με κατάλαβε.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Λίο γεννήθηκε στην Αργεντινή και μπορώ να τον προπονώ. Οποιος δεν τον καταλαβαίνει αυτό είναι δικό του πρόβλημα! Ο Μέσι έχει συνειδητοποιήσει ότι οι συμπαίκτες του περιμένουν να τους οδηγήσει. Ολοι θα πρέπει να καταλάβουμε ότι εφόσον η μπάλα δεν περνά από τον Μέσι, θα περνά από μένα κι εγώ, ξέρετε, δεν μπορώ να κουνηθώ τώρα”, τόνισε ο εκλέκτορας της Εθνικής Αργεντινής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε