Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Mαραντόνα τέλος!

ΦΩΤΟ REUTERS

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής και ο “Ντιεγκίτο” δεν τα βρήκαν και η συνεργασία των δύο πλευρών θα αποτελέσει παρελθόν.

Η AFA προσέφερε στον Μαραντόνα ανανέωση του συμβολαίου του, μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αλλά ο 49χρονος απάντησε ότι θα υπέγραφε μόνο αν ανανέωναν μαζί του και όλοι οι συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, Χούλιο Γκρονδόνα, ήταν κατηγορηματικός στο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς επιθυμεί να αποχωρήσουν από το τεχνικό τιμ όλοι οι βοηθοί του Μαραντόνα, συμπεριλαμβανομένου του Αλεχάντρο Μανκούσο, ο οποίος είναι στενός φίλος του “Ντιεγκίτο”.

“Κανείς δεν τον έδιωξε. Απλά δεν έγινε ανανέωση της συνεργασίας. Κακόβουλα υποστηρίχτηκε κάτι τέτοιο από τον Τύπο”, δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των φιλάθλων που συγκεντρώθηκαν έξω από την AFA και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

Ο Μαραντόνα ανέλαβε τον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής πρίν από 21 μήνες. Φαβορί για την αντικατάσταση του, εμφανίζεται ο Αλεχάντρο Σαμπέλα, ο οποίος την περασμένη σεζόν οδήγησε την Εστουντιάντες στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε