Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρινάκης: Αν δεν αγαπούσα τον Ολυμπιακό, θα είχα φύγει!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων έδωσε το παρών στο 4ο συνέδριο της Θύρας 7, το οποίο είναι το πρώτο του ως πρόεδρος της ΠΑΕ και δεν έκρυψε ότι σκέφτηκε ακόμη και την περίπτωση να φύγει από την ομάδα. Απόλυτη στήριξη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κατά την είσοδο του στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μία σύντομη δήλωση θέλοντας να δείξει το λόγο που βρέθηκε δίπλα σους οπαδούς:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι το πρώτο μου συνέδριο σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ελπίζω να ανταλλάξουμε απόψεις και να κάνουμε εποικοδομητικό διάλογο με οπαδούς μας για να μπορέσουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Νομίζω πως όλη την χρονιά προσπαθήσαμε για το καλύτερο, κάτι που το είδατε και όλοι.”

Εν συνεχεία μιλώντας στους οπαδούς της ομάδας τόνισε ότι η αγάπη του για τον σύλλογο είναι αυτή που τον κρατάει στην ομάδα παρά τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό: “Θυμάστε όλοι την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί σε αυτό τον χώρο. Ήταν όταν ανέλαβα την ηγεσία του Ολυμπιακού, παραλαμβάνοντας την από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Είναι πολύ σημαντικό να είμαι ανάμεσα σας, να μιλώ με αγνούς φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αν δεν αγαπούσα τον Ολυμπιακό θα είχα φύγει με όλα αυτά που γίνονται και λέγονται εις βάρος μου. Φανταστείτε πως είναι να ξυπνάει το παιδί σου και να βλέπει τον πατέρα του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες να φέρεται μπλεγμένος. Δεν πάω πουθένα, όμως, θα μείνω εδώ και θα πολεμήσω μαζί σας για την ομάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι για τον Ολυμπιακό.”

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης στον πρόεδρο της ομάδας για τον βρόμικο όπως τον χαρακτηρίζουν πόλεμο που δέχεται:

“Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Β.Μαρινάκη και εκπροσώπων απο 117 συνδέσμους της Θύρας 7 απο Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την νόμιμη λειτουργία των συνδέσμων, την εξάλειψη της βίας απο τις κερκίδες, την ανάληψη των ευθυνών των συνδέσμων όσο αφορά τα μέλη τους, την ενίσχυση και υποστήριξη του ερασιτέχνη και την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Β.Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται απο εκείνους που δεν θέλουν την διαφάνεια και τους ίσους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Παράλληλα στο 4ο Παγκοσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, οι σύνδεσμοι της, εκφράζουν την ελπίδα οτι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα ανακαλέσουν την απόφαση τους να αποτραβηχτούν απο την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απαιτώντας από την πολιτεία να διασφαλίσει την διεξαγωγή για την διοργάνωση ενός ισότιμου και αξιόπιστου πρωταθλήματος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε