Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μαρινάκης: Εμείς δεν θα στείλουμε DVD στην ΟΥΕΦΑ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το μεγάλο “μούδιασμα” από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ δεν άφησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πανηγυρίσουν όπως θα έπρεπε την -βέβαιη- κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Η επεισοδιακή νίκη, οι χαμηλοί τόνοι και η…. προστασία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Να στηρίξουμε όλοι το ελληνικό ποδόσφαιρο

Περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και αποθέωσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη (έφτασε πρώτος) και την αποστολή που ακολούθησε λίγη ώρα αργότερα.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” έδωσε συγχαρητήρια σε κόσμο και παίκτες, ενώ μιλώντας στους παίκτες έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας.

Χαμηλοί τόνοι, όχι λάδι στη φωτιά για τα επεισόδια και προστασία του ελληνικού ποδοσφαίρου. “Εμείς δεν θα στείλουμε DVD στην ΟΥΕΦΑ”, ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα – σπόντα για την περυσινή κίνηση του Παναθηναϊκού μετά το επεισοδιακό ντέρμπι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού:

“Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε. Είναι καλό σήμερα να ξεχάσουμε όσα συνέβησαν. Η Ελλάδα διανύει μεγάλη κρίση και δεν θέλω να μας συζητάνε και γι’ αυτά στο εξωτερικό, να μην δίνουμε τροφή για να μας χλευάζουν περισσότερο. Για εμάς υπάρχει επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι με καταλαβαίνετε.

Θέλω οι ξένοι όμως και ο Ερνέστο να έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το στηρίξουμε όλοι μας περισσότερο. Πάνω από όλα είμαι Έλληνας και θέλω να προστατέψω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απευθύνομαι και στους δημοσιογράφους, καλό είναι να τα ξεχάσουμε αυτά τα επεισόδια να μην τα προβάλλουμε. Εμείς δεν θα στείλουμε ούτε dvd στην UEFA ούτε στην ΕΠΟ ούτε θα κάνουμε δηλώσεις για τις ασχήμιες που έγιναν.

Θέλω να τα ξεχάσουμε να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά. Αυτό ζήτησα και από τους οπαδούς που ήταν αγανακτισμένοι με όσα είδαν. Επέδειξαν άψογη συμπεριφορά και θέλω να συνεχίσουν έτσι γιατί αυτή είναι η μαγκιά, σε αυτές τις ασχήμιες να συγκρατηθείς και να έχεις επίπεδο.

Εχουμε κι άλλα ματς έχουμε κι άλλες νίκες να κάνουμε. Στόχος μας είναι το νταμπλ. Η σημερινή νίκη σας είχα πει και το βράδυ της Πέμπτης την ήθελα περισσότερο από το να νικήσετε την Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός έχει συνέχεια, έχει μέλλον. Παίξατε πολύ καλά στην Ευρώπη και εύχομαι να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να έχουμε ανάλογη συνέχεια και του χρόνου στην Ευρώπη.

Εχουμε έναν προπονητή που μπορεί να δουλέψει σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες αλλά μένει εδώ μαζί μας γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό και θέλει να μας βοηθήσει. Οσο για τα πριμ που σας έχουμε κόψει, μην τα λαμβάνετε υπόψιν σας και θα πάρετε πολλά περισσότερα. Θα σας έλεγα για μπουζούκια αλλά την Τετάρτη έχουμε Κύπελλο”.

Τι συνέβη στο ΟΑΚΑ: Η θέση της αστυνομίας

Οι χούλιγκανς κέρδισαν, το ποδόσφαιρο “πέθανε” – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε σκηνικό ζούγκλας – Διακόπηκε το ντέρμπι της “ντροπής”Δείτε το χρονικό της ντροπής με φωτογραφίες και video

Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO από τα επεισόδια στο ντέρμπι “αιωνίων”

Βαλβέρδε: Δεν υπάρχουν λόγια

Κατσουράνης: Κάποιοι θέλουν αυτό το χάος

Φερέιρα: Λυπάμαι για τα όσα έζησα

Καζίμ: Φεύγουμε αλλά αν μας πετύχει μία απ’τις βόμβες…

Το NewsIt κατέγραψε την εικόνα του ΟΑΚΑ μετά τον…πόλεμο

Ζήτησε συγγνώμη η ΠΑΕ:Ντροπή για την ιστορία του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Να στηρίξουμε όλοι το ελληνικό ποδόσφαιρο

“Υπάρχουν περισσότεροι από 10 τραυματίες αστυνομικοί”

Μπιτσαξής: Θα δούμε αν θα αναβάλλουμε την αγωνιστική

1000 οπαδοί αποθέωσαν την αποστολή του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση της NOVA για τα επεισόδια

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε