Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαρινάκης: Για μένα είναι σαν να έχουμε προκριθεί

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι “ερυθρόλευκοι” και ταυτόχρονα βέβαιος πως η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αν συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο

 Αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη δύναμη και το πάθος που έδειξαν κόντρα στην Άρσεναλ, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως για τον ίδιο, είναι σαν να προκρίθηκαν στους “16”.

 
“Είναι καλύτερο να ξεκινήσουμε από τα καλά. Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις νίκες και αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς με τη Μαρσέιγ, όπου δεν είχε επίσημο παιχνίδι για πέντε μήνες στα πόδια του, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, στάθηκε καλά και πήρε αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες”, ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος των Πειραιωτών..
 
Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι “… αν συνεχίσει με αυτό το πάθος και αυτή τη δύναμη, δεν φοβάται τίποτα από ‘δω και πέρα στο Γιουρόπα Λιγκ”, κατέληξε χαρακτηριστικά:
 
“Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για το πάθος και τη δύναμή τους. Για μένα είναι σαν να έχουν προκριθεί. Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει πολύ καλά. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τον υπέροχο κόσμο μας. Με αυτούς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε