Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαρινάκης: Να τα δώσετε όλα με την Μαρσέιγ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη ζήτησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού από τους παίκτες κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Τι είπε για τον Παναθηναϊκό. “Πρώτοι σε εισιτήρια, τελευταία στα πρόστιμα”, το μήνυμα στους οργανωμένους.

Τον πρόεδρο των “ερυθρόλευκων” υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι Γιάννης Μώραλης και Τάσος Μητρόπουλος.
 
Αναλυτικά όσα είπε στην ομιλία του στους παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
 
«Καλωσορίζω τους νέους παίκτες στην ομάδα μας και εύχομαι σε όλους σας να είστε γεροί και πάνω απ’ όλα υγιείς. Όπως γνωρίζετε οι παλαιότεροι και μαθαίνετε τώρα οι καινούριοι, ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, μια γροθιά ενωμένη τόσο στις χαρές και τις επιτυχίες, όσο και στις δύσκολες. Έτσι πετύχαμε πέρυσι, έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε και φέτος.

Θέλω να ξέρετε ότι η διοίκηση και εγώ προσωπικά θα είμαι συνεχώς κοντά σας και θα στηρίξουμε, σε δύσκολες γενικότερα συνθήκες, την προσπάθεια που κάνετε. Θέλω και εσείς από την πλευρά σας να είστε σοβαροί και πειθαρχημένοι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι με τις προσθήκες που έγιναν φέτος, θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο είναι το ίδιο και όλοι, μαζί με την διοίκηση, θα είμαστε κοντά σας.

Μπορεί να λένε διάφοροι ότι είμαστε φαβορί, γιατί οι αντίπαλοί μας έχουν προβλήματα, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει και δεν πρέπει κανένας σας να θεωρεί και να λέει ότι είμαστε φαβορί. Κανένας αντίπαλός μας δεν διαλύεται, όπως θέλουν να λένε, αντίθετα έχουμε όπως κάθε χρόνο να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες και αντιπάλους που θέλουν να μας κερδίσουν.

Γνωρίζω ότι έχετε να αγωνιστείτε σε επίσημο παιχνίδι περίπου πέντε μήνες και αυτό σίγουρα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθειάς σας στον αγώνα της Τρίτης, όμως για αυτό το λόγο περιμένω από εσάς μεγαλύτερη ακόμα προσπάθεια, πάθος και δύναμη. Θέλω να τα δώσετε όλα στον αγώνα της Τρίτης. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους σας».

 
Μετά τις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” με εκπροσώπους των οργανωμένων. Αρχικά έκανε έναν απολογισμό της περσινής σεζόν και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συμπεριφορά που περιμένει την φετινή σεζόν. « Πρέπει να είμαστε πρώτοι στα εισιτήρια, πρώτοι στη δυναμική παρουσία και τελευταίοι στα χαζά και ανούσια πρόστιμα». Ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών
 
Στη συνέχεια αντάλλαξε απόψεις, με τους εκπροσώπους των συνδέσμων, για το ποδόσφαιρο γενικότερα, την οικονομική κρίση, καθώς και για θέματα που αφορούν στην λειτουργία των συνδέσμων φιλάθλων και την αθλητική βία. Ακόμα, ξεκαθάρισε προς τους εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος που επιθυμεί την διαφάνεια, αλλά πάντα στηριγμένη σε πραγματικά στοιχεία και βάση τη νομοθεσία και ταυτόχρονα ο πρώτος που θέλει το 50-50 από την διαιτησία, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι η ομάδα που επενδύει πραγματικά στο ποδόσφαιρο, έχει το καλύτερο ρόστερ και θέλουμε να πιστεύουμε και την καλύτερη ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε