Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρινάκης: Πάνω απ’ όλα το Εθνικό συμφέρον

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε το φιλικό ματς της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας εξήγησε τους λόγους που παραχώρησε το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης στην ΑΕΚ για να δώσει το ματς της κόντρα στην Νταντί Γ.

Το Εθνικό συμφέρον ήταν ο λόγος που έκανε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να παραμερίσει τις όποιες διαφορές και να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΑΕΚ.

Παρά το ότι η Ένωση ήταν μία από τις δύο ομάδες που δεν ψήφισαν υπέρ της υποψηφιότητας Μαρινάκη για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας εντούτοις το νέο “αφεντικό” της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος έδειξε έμπρακτα ότι θέλει και θα προσπαθήσει για την ενότητα του ποδοσφαίρου.

“Η απόφασή μας για την παραχώρηση του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, προκείμενου να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο πλαίσιο του Europa League, βασίστηκε στη βαθιά πεποίθησή μας ότι πάνω από κάθε διαφωνία ή αντιπαράθεση πρέπει να μπαίνει το Εθνικό συμφέρον.

Επειδή λοιπόν οι σκέψεις και τα λόγια πρέπει κάποια στιγμή να γίνονται πράξεις, θεώρησα αυτονόητη την παραχώρηση του γηπέδου μας, όταν αυτή μου ζητήθηκε και φυσικά περιμένω από όλους να συμβάλλουν στην ομαλή τέλεση του αυριανού αγώνα, έτσι ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η χώρα μας να μειώσει τη ζημία που υπέστη το τελευταίο διήμερο με διάφορες απαράδεκτες ενέργειες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και δηλώσεις.

Ο Ολυμπιακός λειτούργησε και θα λειτουργεί έχοντας πάντα ως πρώτη του προτεραιότητα το Εθνικό συμφέρον.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε