Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρινάκης: Πεντακάθαρο το γκολ του Τζιμπούρ – Κανένας δεν χτύπησε τον Σισέ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στις καταγγελίες του Παναθηναϊκού για προπηλακισμό των παικτών.

Ολομέτωπη επίθεση του Παναθηναϊκού: Οχετός, νοθεία και αλητεία

Έξαλλος ο Γόντικας: Να παραιτηθεί ο Μαρινάκης – Πλαστό το πρωτάθλημα!

“Ερυθρόλευκο” γλέντι μέχρι πρωΐας – Δείτε βίντεο

“Φαρ ουέστ” τα αποδυτήρια–Παίκτες πήγαν να πλακωθούν μεταξύ τους–Μαρινάκης: Αν θέλει να φύγει ο Σισέ χωρίς φούστες να το κάνει!

Η επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στους παίκτες του Παναθηναϊκού – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε τη δική του άποψη για το ντέρμπι των “αιωνίων”. Τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για τη διαιτησία αφού αυτή τον έχει κρατήσει μόνο σο -10, χαρακτήρισε πρωτοφανή την αντίδραση των παικτών του τριφυλλιού όταν κατέβηκαν και έψαχναν τον Τοροσίδη ενώ πήρε θέση για το γκολ του Τζιμπούρ το οποίο θεωρεί ότι είναι πεντακάθαρο.

“Η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μία υποδοχή που δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα. Επίσης στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν έγινε τίποτα και κανείς δεν μπορει να πει τίποτα. Όταν έληξε το ματς δεν είδα περιστατικό που οι οπαδοί του Ολυμπιακού να χτυπούν παίκτη του Παναθηναϊκού. Αν έχει γίνει το καταδικάζω.

 
Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια ήταν πρωτοφανές. Κατέβηκαν 5 παίκτες του ΠΑΟ από το πούλμαν και πήγαν στα αποδυτήρια ψάχνοντας τον Τοροσίδη που ήταν στο δωμάτιο του αντιντόπινγκ. Φώναζαν και χτύπαγαν την πόρτα των αποδυτηρίων. Τότε πήγα και τους είπα τελείωσε το παιχνίδι είναι ώρα να φύγετε. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν να φωνάζουν να λένε διάφορα για τα οποία δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες.
 
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Σισέ, δεν έχει χτυπηθεί από κανένα. Όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να μιλούν. Αν βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό είναι γιατί τους έχει βοηθήσει η διαιτησία.
 
Ακόμα και στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ είδε όλη η Ελλάδα πως κέρδισαν με 2-1. Πέναλτι ανύπαρκτο που σφύριξε ο διαιτητής από 45 μέτρα μακριά και η αποβολή του Αβραάμ. Ο Ολυμπιακός  είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και δεν χωράει αμφισβήτηση. Να μην ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες.
 
Εγώ στις σημερινές φωτογραφίες είδα πίσω από τους διαιτητές και παρατηρητές της Super League την ώρα που έληξε ο αγώνας. Να δούμε τι έχουν γράψει και μετά θα μιλήσουμε” τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τηλεόραση του Σκάι, ενώ μίλησε…
 
Για το αίτημα του Γόντικα να παραιτηθεί από τη Σούπερ Λίγκα:  “Ο κ. Γόντικας μπορεί να το θέσει επίσημα στην λίγκα και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι κανονισμοί και θα κρίνουν και οι υπόλοιποι πρόεδροι αν πρέπει να παραιτηθώ ή όχι. Όλα αυτά γίνονται γιατί δεν βλέπουμε το… δάσος και βλέπουμε το δέντρο. Ο κ. Γόντικας ψάχνει να βρει δικαιολογίες.”

Για τη διαιτησία του Καλόπουλου: “Από τις αποφάσεις του κ. Καλόπουλου μπορώ να πω ότι σε πολλές περιπτώσεις αισθανόμαστε αδικημένοι από τα σφυρίγματα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν και επεισόδια. Εννοώ ότι είδαμε κι εμείς πολλές ανάποδες αποφάσεις. Από εκεί και πέρα το γκολ του Ολυμπιακού ήταν πεντακάθαρο.

 
Για του γκολ του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε υπάρχουν διάφορες απόψεις. Μπορεί να το δεις σαν κανονικό ή μπορείς να το δεις και σαν αντικανονικό. Αν τυχόν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, θα πρέπει να καταδικάσουμε τα άλλα 92 λεπτά; Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είναι 3-0 μπροστά στο σκορ. Που υπάρχει δηλαδή αλλοίωση αποτελέσματος;”
 
Για την είσοδο των οπαδών: “Αν οπαδός του Ολυμπιακού έχει χτυπήσει παίκτη του Παναθηναϊκού το καταδικάζουμε. Αυτό που μου κάνει, όμως,  εντύπωση είναι ότι δεν συζητάει κανείς τι αγώνα έχει κάνει ο Ολυμπιακός από την αρχή του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία. Δεν έχει συμβεί το παραμικρό, ούτε στο γήπεδο, ούτε στις εκδρομές. Δεν ακούσαμε κανέναν από σας να τα λέει αυτά. Το μόνο που λέτε αν οπαδοί έχουν χτυπήσει παίκτες. Αν δούμε πλάνα ή φωτογραφίες θα το καταδικάσουμε. Αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάτι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε