Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρινάκης προς οργανωμένους: Μην πέσετε στην παγίδα τους

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Στην συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των οργανωμένων, ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού τόνισε πως θέλει να… βράζει το γήπεδο στο ντέρμπι, αλλά ζήτησε να μην πέσουν στην παγίδα των “πρασίνων” και να μην υπάρξει διακοπή στο ματς.
 

Ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από τους οπαδούς να μην θέσουν σε κίνδυνο την έδρα και να συνεχίσουν την υποδειγματική τους συμπεριφορά, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά τους για νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών τόνισε: “Θέλω να βράζει το γήπεδο χωρίς να πεταχτεί το παραμικρό. Δεν θέλουμε το γήπεδο να είναι εκκλησία. Θα έρθουν να μας προκαλέσουν. Ξέρουν πως είμαστε ομάδα που επιβάλει το ρυθμό στο παιχνίδι της και ο μόνος τρόπος να μας σταματήσουν είναι να κόψουν το ρυθμό. Μην απαντήσετε στις προκλήσεις τους.
 
Αυτοί θα προσπαθήσουν με προκλήσεις και με καθυστερήσεις να σταματούν τον αγώνα, αλλά μην πέσετε στην παγίδα, ούτε εσείς, ούτε οι παίκτες. Δεν πρέπει να γίνει όπως όπως πέρσι, όπου υπήρξε διακοπή μετά το 1-0 και δώσαμε ανάσα στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και μπορεί να δεχτούμε πρώτα γκολ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τελειώσει έτσι το παιχνίδι. Όλα τα ματς ανατρέπονται και το αποδείξαμε και με την Ξάνθη. Γι’ αυτό πρέπει η ομάδα πρέπει να έχει αγωνιστικό ρυθμό και να την στηρίζετε για 90 λεπτά. Με μια καλή διαιτήσια, εμείς θα είμαστε νικητές.
 
Όταν τον ρώτησαν αν μπορούν να κάνουν κάτι οι οπαδοί επειδή υπάρχουν πολλοί ξένοι παίκτες και δεν ξέρουν τι σημαίνει ένα ντέρμπι “αιωνίων”, ο κ.Μαρινάκης τους καθησύχασε: Μην ανησυχείτε. Οι παίκτες και ο προπονητής γνωρίζουν την ιδιατερότητα του αγώνα, γι αυτό θα πάω την Πέμπτη, να τους τονίσω την σπουδαίοτητα του αγώνα. Μην ανησυχείτε για τίποτα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε