Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαρινάκης στους παίκτες: “Δεν είναι διαλυμένος ο Παναθηναϊκός – Μην παρασύρεστε!”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές ενόψει της έναρξης του β΄γύρου του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά. Στην αποστολή για τον Ηρακλή ο Τοροσίδης.
“Καλή χρονιά. Σας εύχομαι να έχετε την υγεία σας πάνω απ’ όλα. Δεν πρέπει να παρασύρεστε από λανθασμένες εντυπώσεις οι οποίες παρουσιάζουν μια εικόνα διάλυσης του Παναθηναϊκού. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε, να παίζετε πάντα δυνατά και να κερδίζετε τα παιχνίδια. Είναι πολύ βασικό για εμάς να κρατάμε χαμηλό προφίλ, να δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος θα δούμε τα αποτελέσματα, γιατί όπως γνωρίζετε ο πρωταθλητής χειμώνα δεν είναι πάντα και αυτός που κατακτά τον τίτλο. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου γιατί μπορεί να την πατήσουμε. Να μην χαλάσουμε τα όσα ωραία κερδίσατε στον πρώτο γύρο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε:
 
“Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι δύσκολοι μήνες, με πολλά παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο γι’ αυτό πρέπει να προσπαθείτε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι”.

Αναφορικά με τις μεταγραφές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε στους παίκτες: “Μιλήσαμε πριν από λίγο με τον κ. Βαλβέρδε και οι δυό μας σας εμπιστευόμαστε απόλυτα. Αν γίνουν μια, δύο προσθήκες θα είναι απλά διορθωτικές για να καλύψουμε κενά που δημιουργούνται από τους τραυματισμούς. Επίσης, να ξέρετε ότι δημοσιεύματα, όπως για παράδειγμα αυτά που αφορούν τον Μιραλάς, έχουν σκοπό να μας βλάψουν. Διαπίστωσα εδώ ότι έχετε πολύ καλό κλίμα και έτσι να συνεχίσετε. Μην αφήσετε κανέναν να χαλάσει το καλό κλίμα μεταξύ σας. Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το 2011 και περιμένω από εσάς να προσπαθήσετε για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο, αυτό που ξεκινήσαμε στην αρχή της σεζόν”.

Ο κ. Μαρινάκης παρακολούθησε μέρος της προπόνησης της πρώτης ομάδας και στη συνέχεια την προπόνηση της ομάδας Κ15, που διεξαγόταν την ίδια ώρα σε διπλανό γήπεδο. Ευχήθηκε καλή χρονιά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ενημερώθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Μίλαν Πάβλοβιτς για την δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Μετά την προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε στους παίκτες την αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Σε αυτή συμπεριελήφθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης αφού έβγαλε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μοϊσές Ουρτάδο ο οποίος σήμερα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην αποστολή του αυριανού αγώνα είναι οι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Λεάντρο, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ρόμενταλ, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Νέμεθ.
Εκτός έμειναν οι Ν. Παπαδόπουλος, Μέγερι, Μήτρογλου, Μοντέστο, Μέλμπεργκ και Ουρτάδο. Αυτοί θα πάνε αύριο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να προπονηθούν ή οι τραυματίες να ακολουθήσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε