Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μάρκεβιτς: Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι

Ο προπονητής της Μέταλιτς, Μίρον Μάρκεβιτς έχρισε τους “ερυθρόλευκους” φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

 Χωρίς τους διεθνείς και Βαλβέρδε

Με δηλώσεις στα Μέσα της πατρίδας του, ο κ. Μάρκεβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την Μέταλιστ, σχολίασε την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων και ξεκαθάρισε πως στόχος τους είναι η πρόκριση στα ημιτελικά.

“Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία με πολλές συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αντίπαλός μας έχει το πάνω χέρι, αφού εκτός της εμπειρίας βρίσκεται και σε καλύτερο ρυθμό”, δήλωσε αρχικά ο Μάρκεβιτς και συνέχισε:

“Δεν μπορούσα να διαλέξω έναν αντίπαλο και δεν μπορώ να πω ποιον θα ήθελα από τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι στο ίδιο επίπεδο με τη Ρούμπιν, ωστόσο είναι αυτός που κατάφερε να περάσει και εκεί πρέπει να σταθούμε. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο απέναντί μας και καλούμαστε να τον αποκλείσουμε για να βρεθούμε στα προημιτελικά”.

Σχετικά με την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων πριν τρία χρόνια ανέφερε: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμό και να δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στο παιχνίδι. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Ο Ολυμπιακός ήταν σκληρός αντίπαλος και το είχε αποδείξει με μεγάλες νίκες στον όμιλο”.

Τέλος ο Ουκρανός προπονητής σχολίασε: “Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο τη δεδομένη χρονική στιγμή με τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο όπως με τη Σάλτσμπουργκ και ο χρόνος θα δείξει…”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε