Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μαρτίνεθ: Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο 90λεπτο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής της Λεβάντε εμφανίστηκε “προσγειωμένος” παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα, τόνισε πως η ομάδα του θα έχει ένα πολύ δύσκολο βράδυ στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως οι παίκτες του δεν θα εμφανιστούν χαλαροί.

«Θεωρώ ότι έχουμε τη δέουσα ωριμότητα για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, όπως πρέπει. Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ δεν μιλάνε για μία πιθανή ανατροπή του αποτελέσματος, αλλά εμείς δεν επηρεαζόμαστε από αυτό. Είμαστε έμπειρη ομάδα και ξέρουμε πως μας περιμένει ένα πολύ σκληρό 90λεπτο, στο οποίο να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

«Η πρόκριση κρίνεται στα 180 λεπτά και έχουν παιχτεί μόνο τα 90. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται τεχνικά, ξέρω τον Μίτσελ κι αυτός εμένα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και θα προσπαθήσουμε να θωρακίσουμε την άμυνά μας αφενός, αλλά και να παίξουμε το χαρτί των αντεπιθέσεων», επισήμανε στην συνέχεια.

Όσο για το αν ο Λουκάς Βύντρα και ο Νίκος Καράμπελας τον ενημέρωσαν για τη δύναμη της έδρας του Ολυμπιακού, είπε: «Λόγω του ότι είναι Έλληνες, φυσικά και μας μιλάνε συνεχώς για το παιχνίδι, τον Ολυμπιακό κι αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Τους έχουμε ρωτήσει συγκεκριμένα πράγματα, αλλά έχουμε και τις πληροφορίες από την κατασκοπεία του αντιπάλου. Πάντως η βοήθεια και των δύο παικτών ήταν πολύτιμη, ειδικά του Βύντρα που ήρθε τελευταία και μας είπε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός».

Ερωτηθείς αν θα επιλέξει ένα πιο αμυντικογενές σχήμα για να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στο πρώτο ματς ότι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, με ανεξάντλητο επιθετικό οπλοστάσιο και στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο ακόμη και να του βάλεις γκολ. Γι’ αυτό πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, αλλά ταυτόχρονα να ψάξουμε και επιθετικές λύσεις».

Ο τεχνικός της Λεβάντε κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές λέγοντας: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο ματς με τη Σοσιεδάδ. Σίγουρα κάποιοι παίκτες νιώθουν κάποιες ενοχλήσεις. Θα δούμε στην προπόνηση σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες και θα αποφασίσω για την ενδεκάδα. Θα δούμε και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μπαγεστέρος».

Αξιολογώντας την παρουσία των δύο Ελλήνων, είπε:
«Ο Νίκος άρχισε πολύ καλά, στη συνέχεια επέστρεψε στην ενδεκάδα ο Χουανφράν και έχασε τη θέση του ο ίδιος, κάτι που μάλλον δεν του άρεσε. Πάντως έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια τελευταία, ακόμη και στο πρόσφατο που αποβλήθηκε ήταν πολύ καλός. Ο Λουκάς μόλις ήρθε στην ομάδα. Θεωρούμε πως και οι δύο θα προσφέρουν πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα μας».

Διαβάστε ακόμα…

Σύνθημα… ανατροπής από Μίτσελ: Πιστέψτε το, γυρίζει!

Με Πίνο κόντρα στην Λεβάντε ο Ολυμπιακός

Με Καράμπελα και Βύντρα στην Αθήνα η Λεβάντε

Μίτσελ: Είμαστε ο Ολυμπιακός και θα τα δώσουμε όλα

Ζαρντίμ: Να μου στείλει ο Ολυμπιακός ένα μετάλλιο πρωταθλητή

Υπό βροχή και χωρίς προβλήματα η προπόνηση του Ολυμπιακού

Εξώδικο του Τζιμπούρ στον ΣΚΑΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε