Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μασάντο: Θέλω πολύ να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού με αφορμή την κλήση του στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα, τον Ζαρντίμ και το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Πάουλο Μασάντο μίλησε στην A Bola…

Για τον Ολυμπιακό και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ: “Ο Ζαρντίμ μιλάει πολύ με τους παίκτες. Είναι πάντα κοντά μας και αυτό ειναι πολύ σημαντικό. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη και για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που θα μας οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.”

Για τον Παναθηναϊκό: “Θα είναι μεγάλη η χαρά μου αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Το θέλω πολύ. Tο περιμένω με μεγάλη αγωνία το ματς αυτό καθώς ο κόσμος με σταματά στον δρόμο και μου ζητάνε εδώ και καιρό να νικήσουμε τον μεγάλο αντίπαλό μας, αν και έχουμε 15 βαθμούς διαφορά και πλέον όλα δείχνουν ότι είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.”

Για τον κόσμο:
“Οι φίλαθλοί μας είναι πολύ απαιτητικοί. Ζητάνε πάντα το καλύτερο. Αυτό μας δημιουργεί μεγαλύτερα κίνητρα ώστε να είμαστε εκείνοι που πρέπει στο γήπεδο. Τους αρέσει πολύ όποιος παίζει καλά και σκοράρει. Σίγουρα αυτό είναι πολύ σημαντικό.”

Για την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να αγωνίζομαι στην Εθνική
ομάδα της χώρας μου.”
 

Για την Ελλάδα: “Η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα. Έχει ήλιο, έχει ακόμα 28 βαθμούς και ο κόσμος κάνει ακόμα μπάνιο στην παραλία. Η αλήθεια είναι πως γράφονται πολλές υπερβολές για την κρίση. Ναι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά ο κόσμος προσπαθεί να περάσει καλά. Βγαίνει να φάει σε εστιατόρια ή να κάνει βόλτες και γενικά δεν είναι όσο τραγικά παρουσιάζονται.”

Ολυμπιακός: Τέλος τα εισιτήρια για Σάλκε

“Την κατάλληλη πρόταση για Τοροσίδη”

Βάζει τους “εκτελεστές” ο Ζαρντίμ – Έρχεται ανανέωση για Μήτρογλου
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε