Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαθήματα άμυνας στην Παιανία – “ Δεν θέλω να τρώμε γκολ με τίποτα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του αναφέρθηκε μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάμπρι. Θεραπεία ο Σπυρόπουλος.

Ο Ισπανός τεχνικός συγκέντρωσε τους παίκτες του πριν την προπόνηση της Τετάρτης και στην ομιλία που ακολούθησε έδωσε το στίγμα του κάνοντας… μαθήματα άμυνας.

«Θέλω από εσάς να τα δίνετε όλα για την άμυνα. Θέλω να μη δεχόμαστε γκολ με τίποτα. Η αμυντική συμπεριφορά είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε και μετά βάζουμε γκολ. Πρέπει, πρώτα, όμως, να μη δεχόμαστε», είπε αρχικά ο 57χρονος τεχνικός για να συμπληρώσει:

«Ο καθένας θα πρέπει να έχει τον ρόλο του. Οι κεντρικοί αμυντικοί, οι πλάγιοι, αλλά και οι μέσοι. Ολοι αμύνονται. Πρωτίστως δεν πρέπει να αφήνετε χώρους στον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε σφικτοί. Όλα αυτά θα τα μάθουμε, πως δεν θα αφήνουμε χώρους. Είναι δουλειά όλων η άμυνα, μα ξαναλέω ότι ο καθένας έχει ξεχωριστό ρόλο σ’ αυτήν. Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι».

Στα της προπόνησης ο Νίκος Σπυρόπουλος ακολούθησε θεραπεία καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα στον δικέφαλο, ενώ όσοι αγωνίστηκαν την Τρίτη κόντρα στον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δίνει λεφτά και παίκτες για Χριστοδουλόπουλο η Μπολόνια

Κόλπο γκρόσο με Σισέ στον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό!

Κουίνσι: Ήθελα απλά να εξηγήσω στους οπαδούς κάποια πράγματα

Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με Πλατανιά και οπαδούς ο Παναθηναϊκούς


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε