Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ματς -ροντέο στο “Βικελίδης” – Ο Πετρόπουλος έσωσε την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μέχρι το 80ο λεπτό ήταν το χειρότερο ματς του πρωταθλήματος. Ακολούθησαν 4 αποβολές (δύο για κάθε ομάδα), ένα γκολ από τον Αγκάνθο (84΄) και άλλο ένα από τον Πετρόπουλο (96΄) με τον Άρη και την ΑΕΚ να αποδεικνύουν πως μάχονται λυσσασμένα για την επιβίωση τους. Οφσάιντ το γκολ της “Ένωσης”. Για το μήνυμα που έκρυβε στη φανέλα του για τον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα αποβλήθηκε ο Αγκάνθο.

Το LIVE  του αγώνα

Αρης και ΑΕΚ έπαιζαν για την επιβίωση και η σκοπιμότητα κυριάρχησε για 80 λεπτά στο “Κλεάνθης Βικέλιδης”. Μοναδική αξιόλογη φάση του ματς μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ένα σουτ του Αγκάνθο μέσα στην περιοχή στο 2ο λεπτό.

Δέκα λεπτά πριν το φινάλε όμως το παιχνίδι άναψε. Ο Τσούπρος και ο Πουλίδο πήραν το δρόμο για αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μεταξύ τους αψιμαχία στην περιοχή της ΑΕΚ. Στο φάουλ που εκτελέστηκε ο Αγκάνθο με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έδωσε το προβάδισμα στον Άρη, όμως κατά τον πανηγυρισμό του έβγαλε τη μπλούζα όπου είχε ένα μήνυμα για τον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα και ο Κάκος τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 89΄, όμως, έμεινε και η ΑΕΚ με 9 παίκτες καθώς ο Κάκος είδε χέρι του Βλάχου και τον έστειλε στα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Άρης κρατούσε στα χέρια του το πολύτιμο τρίποντο, όμως από σέντρα του Παυλή στο 6ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πετρόπουλος από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ πήρε την κεφαλιά και έγραψε το τελικό 1-1.

ΑΡΗΣ (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Κοέλιο (77’ Ζαραδούκας), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Καραγιάννης, Σουνάς (57’ Διαμαντάκος), Γιαννιώτας (84’ Παντίδος), Αγκάνθο 

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Τσούπρος, Βλάχος, Μητρόπουλος, Ρίκκα (88’ Παυλής), Κορδέρο, Γκερέιρο (61’ Καραλής), Φούντας (75’ Κατίδης), Πετρόπουλος 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε