Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ματσάρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, Άρης – ΠΑΟΚ 3-2

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Άρης επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟΚ μετά από ένα εντυπωσιακό ματς και κατέλαβε την τρίτη θέση στα πλέι-οφ. Επεισόδια έξω από το γήπεδο. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα

 
Ίσως το καλύτερο ντέρμπι της Θεσσαλονικής τα τελευταία χρόνια διεξήχθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και κατάφεραν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό με το αυτογκόλ του Μαλεζά. Ο ΠΑΟΚ απάντησε εννέα λεπτά αργότερα με τον Παπάζογλου, όμως ο Άρης πήρε για δεύτερη φορά κεφάλι στο σκορ με τον Χαβίτο στο 32΄. Η ομάδα του Κούπερ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της και δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιρίλο.
 
Με την λήξη του ημιχρόνου η δράση μεταφέρθηκε εκτός του γηπέδου. Οπαδοί του Άρη αντιλήφθηκαν την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ και δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και οι παίκτες μπαίνοντας για το δεύτερο ημίχρονο αντιμετώπισαν πρόβλημα με την αναπνοή τους. Οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν σε όλο το δεύτερο 45λεπτο και όσοι ήταν έξω από το “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν πρόλαβαν να δουν τον Κάμπορα να ευστοχεί στο πέναλτι, στο 63ο λεπτό και να δίνει τη νίκη και την τρίτη θέση στην ομάδα του. Αξίζει να αναφερθεί πως ο δικέφαλο δεν είχε δεχθεί κανέναν γκολ στα πλέι-οφ πριν από αυτό το ματς.
 
Ο τρίτος των πλέι οφ, Άρης, με συγκομιδή 8 βαθμών θα λάβει μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και συνεπώς θα χρειαστεί να περάσει από δύο εμπόδια για να μπει στους ομίλους
 
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ: Πέσκοβιτς, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Φερνάντες, Γκαρσία, Αντού (82′ Κάλβο), Χαβίτο, Μεριέμ (90’+3′ Ντέιλι), Κάμπορα (80′ Αραβίδης).

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρινια, Σορλέν, Φιλομένο, Παπάζογλου (81′ Μίλιεβιτς), Εντίνιο (86′ Ευθυμιάδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε