Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ματς-φωτιά σε Τρίπολη, Βόλο και Νέα Σμύρνη

Η δεύτερη δόση της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθήματος ΟΠΑΠ της Superleague μπορεί να μην έχει το μεγάλο ντέρμπι αλλά περιλαμβάνει αγώνες που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

15.00 Αστέρας Τρίπολης-SKODA Ξάνθη

Ο Αστέρας δεν έχει καταφέρει σε πέντε εντός έδρας αγώνες να πανηγυρίσει τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσει να κένει σήμερα. Η Ξάνθη προέρχεται από το 2-0 επί του Πανσερραϊκού και θέλει να εκμεταλλευτεί την αδυναμιά που παρουσιάζει η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου στην Τρίπολη.

15.00 Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα (NovaSports 3)

Σπουδαίο ματς στο Βόλο μεταξύ δύο ομάδων που μέχρι τώρα είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει να ηττηθεί από τον αγώνα του Γ. Καραϊσκάκης ενώ η Καβάλα βρισκόταν στην τρτίτη θέση πριν την 12η αγωνιστική.

15.00 Πανιώνιος-Ηρακλής (NovaSports 2)

Ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη που πήρε στο Αλκαζάρ. Ο Ηρακλής γνώρισε την πρώτη του εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και θέλει να αποδείξει ότι το ματς του ΟΑΚΑ ήταν απλά μία παρένεθεση.

17.15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (NovaSports 2)

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχάσει ήδη την ήττα από τον Ολυμπιακό και θέλει να αρχίσει ένα νέο σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Η απουσία του Μουσλίμοβιτς σίγουρα προβληματίζει τον Μάκη Χάβο, ο οποίος από υπηρεσιακός έγινε δικαίως μόνιμος. Ο Ατρόμητος μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 ματς και θα προσπαθήσει να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στις 17.15 θα συνεχιστεί η αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Άρης που διακόπηκε χθες λόγω ομίχλης

Η επόμενη αγωνιστική (13η)

Σάββατο 4/12

Ηρακλής-Εργοτέλης (17:15)
Πανιώνιος-Κέρκυρα (17:15)
Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός (19:30)

Κυριακή 5/12

SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Ατρόμητος-ΑΕΚ (15:00)
Άρης-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Λάρισα-ΠΑΟΚ (17:15)
Καβάλα-Ολυμπιακός (19:30)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε