Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάχες “φωτιά” στην ουρά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο πρόγραμμα της 25η αγωνιστικής υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία

Όλες οι ομάδες έχουν στο μυαλό τους πως πρέπει να φτάσουν τους 33 βαθμούς για να είναι “σωμένες”, όμως η νίκη της Λάρισας επί της ΑΕΚ ίσως ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τον πήχη.

 
Στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι που έχουν 29 βαθμούς θέλουν τη νίκη για να ξεμπερδεύουν από τώρα, καθώς την επόμενη αγωνιστική πάνε στο Αλκαζάρ. Από την άλλη πλευρά, λίγο πιο άνετος πρέπει να νιώθει ο Ατρόμητος που βρίσκεται στους 31. Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί μα υπολογίζει στους Ολιβέιρα και Περόνε που είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός είναι και ο Μπρίτο.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα ψάξει την πρώτη του εντός έδρας νίκη μετά από 5 σερί αποτυχίες κόντρα στην Ξάνθη που “καίγεται” για βαθμούς. Οι “κυανέρυθροι” έχουν 28 βαθμούς και με νίκη θα βρίσκονται μια ανάσα από την παραμονή. Από την άλλη οι Θρακιώτες είναι στους 25 βαθμούς και ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία. Εκτός για τους γηγπεδούχους οι Καστελιόνε και Εστογιανόφ και για τους φιλοξενούμενοθς οι Βάλλας και Έλινγκτον.

Στα Γιάννινα ο ΠΑΣ παίζει το τελευταίο του χαρτί κόντρα στον Αστέρα. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει 21 βαθμούς καιθέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει, ενώ ούτε οι Αρκάδες έχουν ξεμπλέξει με 30. Ο Καρντόζο και ο Λαζαρίδης θα είναι εκτός μάχης για το ματς με τον ΠΑΣ, αλλά επιστρέφουν οι Μαρσελάο και Φυτανίδης. Το κλίμα δεν είναι καλό με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας της Τρίπολης. Ο Βαγγέλης Βλάχος ανανέωσε τη συνεργασία του για τη νέα σεζόν. Από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων, πέρα από την τιμωρία του Κώτσιου, πιθανώς να αναγκαστεί να παίξει χωρίς τον Μενδρινό που έχει έναν τραυματισμό και δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή του.

 
Σέντρα και στα τρία παιχνίδια στις 14:30.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε