Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Μάχες” σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Δύσκολη αποστολή στα κατάμεστα Περιβόλια απέναντι στον Πλατανιά έχει ο Ατρόμητος, ενώ ιδιαίτερα αμφίρροπες είναι οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα και της Κέρκυρας με την Ξάνθη.

Κέρκυρα – Ξάνθη (16.00, Novasports 1)

Η Κέρκυρα επιθυμεί κόντρα στην ακριτική ομάδα να επαναλάβει την περυσινή εμφάνιση, όταν κέρδισε με 2-0, να διατηρήσει την παράδοση που την θέλει να μην χάνει στην έδρα της από την ακριτική ομάδα και να κάνει την πρώτη της νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Απ’ την άλλη, η Ξάνθη έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η Ξάνθη, καθώς μετά τον βαθμό που απέσπασε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, επικράτησε της ΑΕΚ στα Πηγάδια και πάει στο νησί των Φαιάκων για να κάνει το πρώτο της φετινό “διπλό”.

ΠΑΟΚ – Αστερας Τρίπολης (18.15, Novasports 2)

Στον ΠΑΟΚ καλούνται να διαχειριστούν την απογοήτευση που δημιούργησαν σε όλους οι ήττες από Ραπίντ Βιέννης και Ατρόμητο και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Γιώργος Δώνης πρέπει να βρει τρόπο ώστε να καλύψει τα σημαντικά κενά που δημιούργησαν οι τραυματισμοί των Γκαρσία, Σαλπιγγίδη και Βιβιάν. Όσον αφορά τους Αρκάδες, επιθυμούν να κάνουν το “3X3”, νικώντας και τον έτερο δικέφαλο του πρωταθλήματος στην έδρα του.

Πλατανιάς – Ατρόμητος (18.15, Novasports 1)

Με όπλο τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου ο Πλατανιάς υποδέχεται τους Περιστεριώτες, σε ένα ματς που έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Χανιώτες καθώς θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο γήπεδο των Περιβολίων το οποίο μάλιστα θα είναι και κατάμεστο. Η αποστολή των Κρητικών βέβαια δεν θα είναι εύκολη απέναντι στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, η οποία έχει δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και, μάλιστα, χωρίς να δεχτεί γκολ.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 0-0
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ – SKODA ΞΑΝΘΗ 16:00 NS1
Π.Α.Ο.Κ. – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 18:15 NS2
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 18:15 NS1
A.E.K. – ΑΡΗΣ 20:30 NS1

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Ο.Φ.Η. 20:30 NS2

Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε