Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μάχη” επιβίωσης στο ΟΑΚΑ – ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (20:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ ώστε να μείνουν ζωντανοί στην διεκδίκηση της 1ης θέσης ψάχνουν “κιτρινόμαυροι” και “πράσινοι”.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την ΑΕΚ η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μονόδρομο. Οι “κιτρινόμαυροι” σε περίπτωση ήττας ουσιαστικά αποχαιρετούν πρόωρα την 1η θέση και ο Νίκος Κωστένογλου έχει πάρει στην αποστολή 25 ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Γκούντγιονσεν, Βάργκας και Κλωναρίδη.  Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Κώστα Μανωλάς αναμένεται να πάρει τη θέση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη ως στόπερ δίπλα στον Γιάννη Κοντοέ. Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας και Καράμπελας θα συμπληρώνουν την πεντάδα των μετόπισθεν. Μάκος, Καφές και Βάργκας θα είναι η τριπλέτα του κέντρου, με τον Λεονάρντο αριστερά τους, πιθανότατα τον Κλωναρίδη αντί του Σιαλμά δεξιά και τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αντίπερα όχθη και ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη νίκη του στα πλέι-οφ. Ο Κλέιτον πλήρωσε την αργοπορία του στην προπόνηση του Σαββάτου και έμεινε εκτός αποστολής. Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, Σαριέγκι, Βιτόλο και Καραγκούνης αναμένεται να αντικαταστήσουν τους Καντέ, Κατσουράνη και Κλέιτον. Πιθανότερη σύνθεση είναι: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Καραγκούνης και Χριστοδουλόπουλος. Στην αποστολή είναι επίσης ο Κοτσόλης και οι Νίνης, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Καντέ, Σεϊταρίδης. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε