Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάχη “γιγάντων” – Ισπανία-Ιταλία (19.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τρίτος όμιλος του Euro έχει δύο μεγαθήρια και από την αρχή θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κόσμου Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία στο μεγάλο ματς της ημέρας.

Οι Ισπανοί είναι φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού Euro. Aν τα καταφέρει θα είναι η πρώτη ομάδα που θα έχει κατακτήσει τρεις διαδοχικές μεγάλες διοργανώσεις.

Οι παίκτες του Ντελ Μπόσκε δηλώνουν διψασμένοι για μία ακόμη μεγάλη παράσταση και θέλουν να εκμεταλλευτούν την εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών που διαθέτουν.

Από την άλλη η Ιταλία θυμάται ακόμη το Παγκόσμιο κύπελλο του 2006, αλλά έκτοτε η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη. Ο Πραντέλι έχει δημιουργήσει μία νέα ομάδα και κατευθείαν “πέφτει” στα βαθιά.

Το μεγάλο ματς του τρίτου ομίλου θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Στις 21.45 Κροατία και Ιρλανδία διαστραυρώνουν τα ξίφη τους και γνωρίζουν ότι ο ηττημένος θα έχει ελάχιστες ελπίδες για να διεκδικήσει την πρόκριση. Και αυτό το ματς όπως και όλα του Euro θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε