Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μάχη” Λατίνων

“Μάχη” Λατίνων

Η Βραζιλία κοντράρεται με την Χιλή στην πρώτη “μάχη” ομάδων από την Λατινική Αμερική, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται ο Κοντρέρας.

Η σελεσάο μπορεί να προβάλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο μετά την εμφάνιση στον αγώνα με την Πορτογαλία υπάρχει πολύ μεγάλη γκρίνια από τα ΜΜΕ της χώρας για τις επιλογές του Ντούνγκα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Κακά, ενώ αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Ρομπίνιο και Ελάνο.

 
Στην αντίπερα όχθη ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Εστράδα, Μέντελ και Πόνσε, ωστόσο στους Χιλιανούς υπάρχει αισιοδοξία πως μπορούν να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και να αφήσουν εκτός την Βραζιλία. Τα πολλά προβλήματα στην άμυνα θα δώσουν φανέλα βασικού στον Πάμπλο Κοντρέρας του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην διοργάνωση.
 
Πιθανές συνθέσεις:

Βραζιλία (4-3-3): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Μπάστος, Φελίπε Μέλο, Ζιλμπέρτο, Ελάνο, Κακά, Ρομπίνιο, Λουίς Φαμπιάνο.

Χιλή (3-4-3): Μπράβο, Ίσλα, Κοντρέρας, Φουέντες, Βιντάλ, Καρμόνα, Μιγιάρ, Φερνάντες, Σουάζο, Μπεσεζούρ, Σάντες

 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ. Ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί στα προημιτελικά με το νικητή του αγώνα Ολλανδία-Σλοβακία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε