Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μάχη” στην Αρένα της ΑΕΛ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Περιθώρια για αποτυχία δεν υπάρχουν. Λάρισα και ΑΕΚ θέλουν να βγουν από την κρίση και να κερδίσουν ηρεμία με πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου.
Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν ως πρώτο στόχο την παραμονή στην Superleague αλλά η διάκριση στο Κύπελλο δεν τους αφήνει αδιάφορους. Οριακό χαρακτήρα έχει όμως και για την “Ενωση” η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα και πλέον οι ελπίδες τους για διάκριση, περιορίζονται στο Κύπελλο, κάτι που σημαίνει ότι η πρόκριση είναι απαραίτητη.
 
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, μία αμφιβολία φαίνεται πως έχει ο Μανόλο Χιμένεθ για την ενδεκάδα. Στη δοκιμή της Τετάρτης είχε μόνο μία αλλαγή σε σχέση με την προχθεσινή, με τον Γεωργέα δεξιά αντί του Γιάχιτς.

Ο Ισπανός χρησιμοποίησε ξανά 4-2-3-1, με τον Σάχα κάτω από τα γκολπόστ, τους Γεωργέα, Δέλλα, Μανωλά, Καράμπελα στην άμυνα, τους Μάκο, Καφέ στα αμυντικά χαφ και τριάδα πίσω από τον Μπλάνκο από δεξιά προς τα αριστερά τους Μπερνς, Λυμπερόπουλο, Σκόκο.

 
Κατά τα άλλα το μενού της Πέμπτης, περιλαμβάνει μία ακόμη κόντρα ομάδων της Σούπερ Λίγκα. Ο Ηρακλής με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά και από τη νίκη επί της ΑΕΚ, φιλοξενεί την Κέρκυρα (17:30) η οποία έχει επίσης ανεβασμένο ηθικό μετά την επιτυχία κόντρα στον ΠΑΟΚ.
 
Το παζλ συμπληρώνει μία αναμέτρηση ομάδων της “Football League”. Ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται την Κέρκυρα (15:30) στην Καισαριανή και ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την πορεία του στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε