Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μάχη” στην Θεσσαλονίκη – Ντέρμπι στην Αθήνα

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Με τις αναμετρήσεις Πανιώνιος -ΟΦΗ και Άρης-Ολυμπιακός ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Superleague, ενώ στο πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζει το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Superleague. Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΟΦΗ με τους Νεοσμυρνιώτες να ψάχνουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη. Την ίδια ώρα οι Κρητικοί μπορεί να μην έχουν κατακτήσει τρίποντο μακριά από το “Γεντί Κουλέ”, αλλά έμειναν όρθιοι τόσο στην Τούμπα όσο και στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ ενδιάμεσα επικράτησαν της ΑΕΚ, δείχνοντας πως βρίσκονται εξαιρετική κατάσταση.
 
Λίγο αργότερα ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι “κιτρινόμαυροι” στο πρώτο ματς της μετά-Τσιώλη εποχής θα διεκδικήσουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα απέναντι στους πρωταθλητές που με την σειρά τους θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την… γκέλα με τον ΟΦΗ.
 
Το κυρίως μενού της αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη από τον Αστέρα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές, ενώ το ματς που “μαγνητίζει” είναι το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.
 
Με την ψυχολογία στα ύψη οι “πράσινοι” μετά τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις θέλουν τη νίκη τόσο για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όσο και για να πάνε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα στον “δικέφαλο”, μπορεί να μην λείπουν τα προβλήματα με τραυματισμούς, ωστόσο υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο σε ακόμα ένα ντέρμπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
 
Σάββατο 5 Νοεμβρίου
 
Πανιώνιος – ΟΦΗ 17:15 Novasports 2
Άρης – Ολυμπιακός 19:30 Novasports 1
 
Κυριακή 6 Νοεμβρίου
 
Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 15:00 Novasports 2
Σκόντα Ξάνθη – Κέρκυρα 17:15 NET
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 17:15 Novasports 2
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 19:30 Nobasports 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε