Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαυροβούνιο: Το νέο καταφύγιο των δισεκατομμυριούχων

Ο πρώην ιδοκτήτης της ομάδας Jordan της F1, Εντι Τζόρνταν

Δέκα πολυεκατομμυριούχοι, μεταξύ των οποίων ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας που έφερε το όνομά του στη Formula 1, Έντι Τζόρνταν έχουν καταθέσει

αίτημα για τη χορήγηση υπηκοότητας Μαυροβουνίου.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πόμπιεντα» της Ποντγκόριτσας, ο Έντι Τζόρνταν αναμένεται σε λίγες μέρες να καταπλεύσει με το πολυτελές γιο του στη μαρίνα «Πόρτο Μοντενέγκρο». Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Έντι Τζόρνταν σχεδιάσει να ιδρύσει εταιρία στην πόλη Τίβατ, στον κόλπο του Κότορ, στα νότια παράλια του Μαυροβουνίου

    Στη διαδικασία απόκτησης υπηκοότητας Μαυροβουνίου είναι όμως και άλλοι εννέα δισεκατομμυριούχοι που ενδιαφέρονται να ιδρύσουν εταιρίες στο Τίβατ.

    Στο δημοσίευμα της «Πόμπιεντα» αναφέρεται και το όνομα του ιδιοκτήτη της «Τσέλσι», Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος αναμένεται να φθάσει στο Μαυροβούνιο σε δέκα μέρες.

    Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νέμανια Βίντιτς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο στην ποδοσφαιρική ομάδα αγόρασε διαμέρισμα στο Τίβατ, όπως και ο Καναδός πολυεκατομμυριούχος Πίτερ Μανκ ιδιοκτήτης της μαρίνας «Πόρτο Μοντενέγκρο», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε