Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάζεψε 700.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός για Σισέ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέψει για έξι μήνες στην Ελλάδα. Στο χέρι του Γάλλου και της ΚΠΡ είναι η υπόθεση.

Οι “πράσινοι” προσπαθούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο, να φέρουν στην Ελλάδα τον Σισέ και να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Το να αναφέρει κανείς τα πλεονεκτήματα της απόκτησης του Γάλλου είναι περιττό αφού ο “Τζιμπρίλιαντ” είναι ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας ενώ είναι ξεκάθαρο ότι θα μπορέσει να δώσει τεράστια βοήθεια στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ δεν μπορεί να προσφέρει πολλά χρήματα και γι’ αυτό στο… κόλπο μπήκαν και οι μέτοχοι. Συνολικά έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 700.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 250.000 ευρώ θα βγουν από τα ταμεία της ΠΑΕ.

Τα χρήματα δεν αρκούν για να έρθει ο Σισέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Γάλλος αξιώνει από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον ένα ποσό πάνω από 1 εκ. ευρώ αλλά στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι για να έρθει στην Ελλάδα θα ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του.

Το θέμα είναι να καλύψει μέρος του συμβολαίου του και η ΚΠΡ, κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί αφού οι Άγγλοι στην αρχή ζητούσαν και χρήματα για να τον παραχωρήσουν ως δανεικό.

Η υπόθεση είναι ιδαίτερα δύσκολη αλλά στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι αξίζει τον κόπο να την κυνηγήσουν μέχρι το τέλος.

Εμπλοκή στο “διαζύγιο” Παναθηναϊκού–Μπουμσόνγκ – Προχωρά…με Λέτο και Βύντρα

Το “αντίο” του Λέτο: Για πάντα στην καρδιά μου!(VIDEO)

Κόλπο γκρόσο με Σισέ στον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό!

Κουίνσι: Ήθελα απλά να εξηγήσω στους οπαδούς κάποια πράγματα

Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με Πλατανιά και οπαδούς ο Παναθηναϊκούς

Ζητάει τα…ρέστα ο Τσάκας και επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε