Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Με 1-0 έχασε ο ΑΠΟΕΛ από τη Τσέλσι

Με 1-0 έχασε ο ΑΠΟΕΛ από τη Τσέλσι

“Πάλεψε” αλλά δεν τα κατάφερε τελικά ο ΑΠΟΕΛ. Ηττήθηκε με 1-0 από τη Τσέλσι στη Λευκωσία όμως έκανε μια εντυπωσιακή και αξιοπρεπή εμφάνιση.

Κοιτάζοντας τους Λονδρέζους στα μάτια ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να μπει δυνάτα μέσα στο γήπεδο ΓΣΠ της Λευκωσία και μπορεί να έχασε με 1-0 αλλά τουλάχιστον στάθηκε στο ύψος του.

Mπορεί η Τσέλσι να είναι άλλη κλάση, όπως το απέδειξε ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ όπου προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο 18′ με τον Ανελκά, όμως οι γαλαζοκίτρινοι σιγά-σιγά άρχισαν να ξεθαρρεύουν. Ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο κυνήγησαν με αξιώσεις την ισοφάριση που τελικά δεν ήλθε και έτσι έχασαν με 1-0 στο πρώτο παιγνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα τους.

18′ ΓΚΟΛ 0-1: Ύστερα από ωραίο συνδυασμό στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, ο Ανελκά δέχτηκε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με ωραίο σουτ, άνοιξε το σκορ.

Στα άλλα ματς της Τετάρτης, ξεχώρισαν η ήττα της Μίλαν με 1-0 από τη Ζυρίχη στο «Σαν Σίρο», η νίκη-ανατροπή της Μάντσεστερ με 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ και το νέο ξέσπαμα της Ρεάλ με 3-0 επί της Μαρσέιγ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε