Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Με 17 παίκτες στην Κρήτη ο ΠΑΟ – 100 φιλάθλοι υποδέχτηκαν την αποστολή

Αρκετά αυτόγραφα υπέγραψε στο αεροδρόμιο ο Σισέ, ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ξεπεράσει τα πολά προβλήματα που του δημιούργησε η ήττα από την Κοπεγχάγη. 17 παίκτες έχει στη διάθεση του ο Νιόπλιας που επιστρέτευσε και τον Χριστοδουλόπουλο για το ματς κόντρα στον Εργοτέλη.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ήδη η αποστολή του Παναθηναϊκού για να δώσει την Κυριακή ένα πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στον Εργοτέλη που θα κρίνει πολλά. Ο Νιόπλιας μπορεί να στηρίζεται από Πατέρα και Βγενόπουλο αλλά αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει αν έρθει κι άλλο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Κοζανίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γκοβού, Καντέ, Πετρόπουλο, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδης και στον τιμωρημένο Νίνης, γι’΄αυτό πήρε μαζί του 17 παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που προέρχεται από μακρά απουσία.

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου βρέθηκαν και περίπου 100 φίλαθλοι των πράσινων που ζήτησαν αυτόγραφα από τους παίκτες και τους εμψύχωσαν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το ματς στο Παγρήτιο θα ξεκινήσει στις 18.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το ΝewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε