Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Με 2,8 εκ. ευρώ ο Σκόκο πάει Ντουμπάι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην Αλ Αΐν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, αφού η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσης του. Μεγάλη η οικονομική “ανάσα” για την Ένωση, αλλά και σημαντική η ποιοτική απώλεια από το ρόστερ της! Ο Αδαμίδης “αποκάλυψε” ότι θα αποκτηθεί ισάξιος αντικαταστάτης.

Αδαμίδης για μπάτζετ, Σκόκο, Μανωλά και Μπλάνκο

Μετά από τρία χρόνια με τον δικέφαλο στο στήθος και μόλις έξι μήνες αφού ανανέωσε με την ΑΕΚ, ο Νάτσο Σκόκο αποτελεί παρελθόν από την Ένωση.

 
Η Αλ Αΐν, που όπως σας ενημερώσαμε έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του και έτσι ο Αργεντινός θα μετακομίσει στα Αραβικά Εμιράτα.
 
Από την πώληση του θα μπουν στα ταμεία των «κιτρινόμαυρων» περίπου 2,8 εκατ. ευρώ, ενώ θα εισπράξει επιπλέον 600.000 ευρώ εφόσον ο Σκόκο πωληθεί σε άλλη ομάδα εκτός Ελλάδας πριν λήξει το συμβόλαιό του.
 
Ο 25χρονος άσος αρχικά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Αλ Αΐν, αφού προτιμούσε σαφώς να αγωνιστεί σε ένα απ’ τα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ωστόσο μία τέτοια πρόταση δεν ερχόταν, την ίδια ώρα οι Άραβες τού πρόσφεραν ένα… χρυσό συμβόλαιο.
 
Αρχικά ο Νάτσο Σκόκο αξίωνε δύο εκατ. ευρώ το χρόνο και η Αλ Αΐν πρόσφερε 1,4 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά τα βρήκαν κάπου στη μέση και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο
 
Βαθιά οικονομική ανάσα παίρνει πλέον η ΑΕΚ, που θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιουνίου να δώσει 6 εκατ. ευρώ για να ξεπεράσει οριστικά το τελευταίο εμπόδιο για την αδειοδότησή της εν όψει της επόμενης περιόδου. Σημαντική όμως η αποδυνάμωση του ρόστερ της, αφού χάνει τον πιο ποιοτικό της ποδοσφαιριστή!

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Αδαμίδης μιλώντας στους Supporters στα Σπάτα τόνισε ότι θα αποκτηθεί παίκτης ισάξιος με τον Νάτσο Σκόκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε