Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Με 3 εκ. ευρώ για 40 μέρες ο Μπράιαντ στην Βίρτους!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστα του Πλανήτη είναι πλέον πολύ πιθανό να αγωνιστεί στην Ευρώπη, αφού φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Βίρτους Μπολόνια.

Κατά την παρουσία του στην Ιταλία, ο σούπερ σταρ των Λέικερς είχε αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα να αγωνιστεί στην Ευρώπη και φαίνεται ότι αυτό τελικά θα γίνει.

Μπράιαντ: Όνειρο για μένα να παίξω φέτος στην Ιταλία!

Όπως αναφέρει το Associated Press, ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με τους Ιταλούς και θα υπογράψει συμβόλαιο 40 ημερών το οποίο θα του αποφέρει 3 εκ. ευρώ…

Ο Μπράιαντ θα φορέσει τη φανέλα της Βίρτους σε 10 αγώνες, ενώ βέβαια αν λήξει το λοκ άουτ στο ΝΒΑ θα επιστρέψει άμεσα στους Λέικερς.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Κλαούντιο Σαμπατίνι, που δήλωσε ότι κατά 95% ο 33χρονος σούπερ σταρ θα αγωνιστεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

“Ήταν μια θαυμάσια νύχτα. Έχουμε φτάσει σε μια συμφωνία για τα οικονομικά δεδομένα της συνεργασίας. Αυτή ήρθε στην τελευταία προσφορά που κάναμε.

Τώρα πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάποιες λεπτομέρειες. Υπάρχουν κάποια πράγματα να τακτοποιήσουμε. Αλλά αυτή την στιγμή είμαι αρκετά αισιόδοξος. Κατά 95% πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει.

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελικές εξελίξεις για το λοκ άουτ που υπάρχει στο ΝΒΑ, αλλά ταυτόχρονα να τακτοποιήσει το θέμα της βίζας του.

Υπολογίζω ότι ο Κόμπι πρέπει να βρίσκεται και πάλι στην Ιταλία, Τετάρτη ή Πέμπτη για να περάσει τις τυπικές ιατρικές εξετάσεις. Θέλω να διευκρινίσω ότι ακόμη δεν έχουμε υπογραφές, πρέπει να προετοιμάσουμε τα συμβόλαια, να τα διαβάσουμε και να τα ξαναδιαβάσουμε. Το θετικό είναι ότι έχουμε ικανοποιήσει τον Κόμπι. Είμαι πανευτυχής. Είναι μια τεράστια επένδυση. Μια τελείως ξεχωριστή εμπειρία για την Μπολόνια ως ομάδα, ως πόλη αλλά και για όλο το ιταλικό μπάσκετ.”


Στην Αθήνα ο Κόμπι Μπράιαντ – Δείτε ΦΩΤΟ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε