Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Με +4 στο ΟΑΚΑ – ΟΣΦΠ-Άρης 1-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν… μόνο στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να τους δώσει τους βαθμούς της νίκης. Ο Ριέρα σκόραρε για δεύτερο σερί αγώνα και ο Ολυμπιακός πηγαίνει με προβάδισμα 4 βαθμών στο ντέρμπι.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός δεν μασάει

Με καταιγιστικό ρυθμό ξεκίνησε το ματς ο Ολυμπιακός που πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μιραλάς, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Ριέρα άνοιξε το σκορ. Ο Σηφάκης έκανε λάθος στην έξοδο του και η μπάλα στρώθηκε “λουκούμι” στον Ισπανό που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Οι ερυθρόλευκοι κυριαρχούσαν στο γήπεδο, πιέζοντας ψηλά και μην επιτρέποντας στον Άρη να κυκλοφορήσει την μπάλα. Το μόνο που τους έλειπε ήταν η αποτελεσματικότητα.
 
Οι κίτρινοι στην πρώτη τους ευκαιρία θα έπρεπε να είχαν πάρει πέναλτι αλλά ο Μήτσιος δεν έδωσε την παράβαση στο μαρκάρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου πάνω στον Ρουίζ.
 
Στο 18′ ο Φετφατζίδης, που ξεκίνησε βασικός αυτή τη φορά, έκανε όμορφη κίνηση, έπιασε το αριστερό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
 
10 λεπτά αργότερα ο διαιτητής ισοφάρισε τα λάθη του. Ο Φουστέρ ανατράπηκε από τον Φατί αλλά και πάλι ο Μήτσιος δεν έδωσε τίποτα.
 
Στην τρίτη παράβαση τελικά δόθηκε το πέναλτι. Ο Ντουντού ανατράπηκε από τον Φατί και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.
 
Ο Ιιμπαγάσα ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Σηφάκη.
 
Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή. Έχασε ευκαιρίες με τον Μιραλάς που ήταν πάρα πολύ κινητικός.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Κούπερ έριξε στη μάχη τον Χαβίτο και αυτό έδωσε ώθηση στην ομάδα του που στα πρώτα λεπτά κυκλοφόρησε τη μπάλα.
 
Πάντως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 53′ ο Φετφατζίδης έδωσε… μισό γκολ στον Ριέρα, αλλά ο Ισπανός δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Ο Άρης προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Πάρντο.
 
Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν κουρασμένοι ενώ σίγουρα είχαν το μυαλό τους και στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μετά την ήττα των πράσινων από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι θα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας ακόμη κι αν χάσει στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (89′ Γ. Παπαδόπουλος), Φετφατζίδης (68′ Ρόμενταλ), Ριέρα (80′ Χολέμπας), Μιραλάς.

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Κουλουχέρης, Κάλβο, Tόχα, Ρουίζ (59′ Κόκε), Φατί, Μίσελ, Μενδρινός (46′ Χαβίτο), Τσεσνάουσκις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε