Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Με Αμπντουν… ΠΑΣ στα ημιτελικά – Βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με σκόρερ τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στους Ζωσιμάδες, στον πρώτο μεταξυ τους ματς για το Κύπελλο Ελλάδας και έκανε σημαντικό βήμα προς τα ημιτελικά του θεσμού. Στις 7 Μαρτίου η ρεβάνς

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να πιέσει και να πετύχει ένα σκορ που θα του δώσει “καθαρό” προβάδισμα πρόκρισης. Οι Πειραιώτες δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, με πιο σημαντική αυτή του 19′, όταν ο Μπαμπανιώτης απέκρουσε το σουτ του Μήτρογλου.

Από το 25λεπτο και μετά οι “ερυθρόλευκοι” έριξαν τον ρυθμό τους, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να ισορροπήσει το παιχνίδι και να δημιουργήσει την πρώτη του ευκαιρία στο 30 με τον Λίλα. Το ημίχρονο “έκλεισε” με τις δυο ομάδες να… παλεύουν να αγωνιστούν πάνω στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων (υπέπεσαν σε πολλά λάθη) και να κάνουν πολλά “γεμίσματα”, που δεν βοήθησαν στο να προκύψει κάποια φάση.

Παρόλο που ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 53′ με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν. Οι γηπεδούχοι πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο τους Ντε Βινσέντι και Ίλιτς, προκειμένου να πετύχουν ένα τέρμα που θα έδινε άλλο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό του “Καραϊσκάκη”, αλλά δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Κάρολ. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα, αλλά η κεφαλιά του Τζεμπούρ αποκρούστηκε αρχικά από τον Μπαμπανιώτη και μετά βρήκε στο αριστερό του δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπαμπανιώτης, Αυγενικού (81’ Ιωάννου), Λίλα, Ρουμπουκάλο, Κεϊτά (70’ Ίλιτς), Μιχαήλ, Ντάσιος, Μπέριος, Γεωργίου (56’ Ντε Βινσέντι), Βίλα, Τζημόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Αμπντούν (82’ Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (66’ Σιόβας), Μήτρογλου (75’ Τζεμπούρ)

Διαβάστε ακόμα…

Βήμα… πρόκρισης για Πανθρακικό στη Βέροια

Ανατροπή και… προβάδισμα πρόκρισης για Αστέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε