Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Με αντέφεση απαντάει στον εισαγγελέα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν αποφασίσει να μην κάνουν έφεση ούτε για την ποινή της έδρας αλλά ούτε για Τοροσίδη, Μητρόπουλο. Όμως μετά τη αυταπάγγελτη έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας είναι έτοιμοι να περάσουν στην αντεπίθεση. Το μεσημέρι εκδικάζεται η υπόθεση.

Το πρωί της Τρίτης ο αθλητικός εισαγγελέας, Εμμανουήλ Αντωνακάκης κατέθεσε έφεση κατά ητς τιμωρίας της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Λίγο αργότερα η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί τον κ. Αντωνακάκη ότι δεν ακολούθησε τον σωστό δρόμο και αρκέστηκε σε δημοσιεύματα για να ασκήσει έφεση.

Η ΑΕΚ αντέδρασε διότι δεν γνώριζε για την ανακοίνωση, ενώ ο Πατρίκ Κομνηνός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας με δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM ότι ο πρόεδρος της Λίγκας δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τις ΠΑΕ για τις κινήσεις του αφού έχει στα χέρια του εξουσιοδοτήσεις.

Ο Ολυμπιακός μετά και τη νέα, βραδινή δίωξη που άσκησε ο Εμμανουήλ Αντωνακάκης, ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις εφημερίδες θα καταθέσει το μεσημέρι, κατά την εκδίκαση της έφεσης, αντέφεση!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε