Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Με απουσίες αλλά… είναι ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο “δικέφαλος του Βορρά” θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 2-0 της Τούμπας κόντρα στην Καρπάτι, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει και να κλείσει… εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (22:00 / LIVE από το NewsIt / conn-X TV).
 
Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν πως η αναμέτρηση με την Καρπάτι μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, παρά το2-0 του πρώτου αγώνα.
 
Η εικόνα που παρουσίασαν οι Ουκρανοί στην Τούμπα, αλλά και οι αρκετές απουσίες που μετρά ο Λάζλο Μπόλονι, έχουν κάνει τους Θεσσαλονικείς να είναι προσγειομένοι, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού.
 
Απ’ τον “δικέφαλο του Βορρά” δεν θα παίξουν ο Γκαρσία (λόγω καρτών), ο Κοντρέρας (τράβηγμα), ο Ίβιτς και ο Παπάζογλου (έχουν θλάση). Παράλληλα, ο Τσιρίλο και ο Βιεϊρίνια είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
 
Ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τους Θεσσαλονικείς. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, με το καρέ της άμυνας να απαρτίζεται από τους Ετό, Τσιρίλο (Μπαλάφα), Μαλεζά και Λίνο. Στα χαφ θα είναι οι Αρίας και Λαζάρ ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Βιεϊρίνια. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης.
 
Από εκεί και πέρα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Τσουκαλάς, Γεωργιάδης, Αποστολόπουλος και Ρομπέρ.
 
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος Φρέντι Φοτρέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε